Vand la licitatie lanseta Sportex, spigot rupt
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran

Re: Vand la licitatie lanseta Sportex, spigot rupt
Daca va doriti lanseta si aveti intrebari sau propuneri referitor la termenul de plata, va rog sa imi trimiteti MP.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Licitatia se termina duminica viitoare.
Eu cred ca merita mai mult
Eu cred ca merita mai mult
Pai daca aveai un pret minim pentru lanseta ar fi trebuit sa il specifici in anunt. Nu este o drama daca nu iau eu acea lanseta insa ai spus clar ca o vei vinde persoanei care va licita cel mai mult pana duminica, mi se pare normal sa respecti cele spuse.
Nu te-ai gandit ca alegand sa vinzi un bun la licitatie este posibil sa nu obtii suma estimata de tine? La fel de bine cum ai fi putut obtine mai mult decat estimai?
Toate cele bune,
Gabi
Nu te-ai gandit ca alegand sa vinzi un bun la licitatie este posibil sa nu obtii suma estimata de tine? La fel de bine cum ai fi putut obtine mai mult decat estimai?
Toate cele bune,
Gabi
Gabi, nu te supara. Nu am zis ca nu o dau la pretul asta. Si daca se finaliza licitatia la 2 lei, tot o dadeam. Ce am postat, cu zambaret!, era o incurajare sa se liciteze mai mult, nicidecum ca nu accept acest pret.
Eu stiu foarte bine ce inseamna o licitatie si care sunt avantajele si dezavantajele unei licitatii.
Deci: cine si-o doreste mai mult o va primi prin posta. Pana atunci mai sunt vre-o cinci zile.
Eu stiu foarte bine ce inseamna o licitatie si care sunt avantajele si dezavantajele unei licitatii.
Deci: cine si-o doreste mai mult o va primi prin posta. Pana atunci mai sunt vre-o cinci zile.
Inca ceva, vezi ca in anutul initial, termenul de licitatie este duminica 09martie, deci nu duminica trecuta.
Ok, mea culpa, acum am vazut ca era pana pe 9.03.
Scuze!
Scuze!
No problem 
Succes in continuare.
Succes in continuare.