Vand Geaca din GORETEX XCR Camuflaj

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 18 Oct 2007, 17:21

shootgun scrie:Le-am vazut eu....sunt reconditionate si arata destul de bine....si acum hai sa fim seriosi...la 65 de lei ce ati vrea sa cumparati!?
Sincer nu stiu cum poti reconditiona gore-tex-ul, da ma rog...
Asteptam impresiile dupa ploaie. :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Oct 2007, 20:00

shootgun scrie:da, dar din poza nu ai cum sa-ti dai seama de calitate....
http://www.surplusandadventure.com/isho ... r3554.html
are la un SecondHand la Traian daca te fascineaza :lol: erau in stare buna , chiar zici ca is noi (poate sunt) dar io am zis ca nu dau banii pe ele ( jaka + pantalon) , numi plac, adica de la distanta si al pus mana erau ok, dar cand am intrebat de pret am zis ca nu merita. si stiu io de ce :twisted:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Oct 2007, 21:08

Si totusi...ramburs?!Daca nu , vin acolo...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 19 Oct 2007, 07:46

pikeman scrie:
shootgun scrie:da, dar din poza nu ai cum sa-ti dai seama de calitate....
http://www.surplusandadventure.com/isho ... r3554.html
are la un SecondHand la Traian daca te fascineaza :lol: erau in stare buna , chiar zici ca is noi (poate sunt) dar io am zis ca nu dau banii pe ele ( jaka + pantalon) , numi plac, adica de la distanta si al pus mana erau ok, dar cand am intrebat de pret am zis ca nu merita. si stiu io de ce :twisted:
Nu are ce sa mai ma fascineze...primul costum de gore-tex l-am avut acu vre-o zece ani...de atunci am facut praf o gramada...Nu fac reclama doar vreau sa constientizeze lumea care nu a folosit asa ceva cat de bun este in anumite situatii...Si era asa uit...Dane, chiar se poate reconditiona gore-tex-ul....exista un sampon special...

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 23 Oct 2007, 11:42

Am vazut ca mai multi concurenti aveau la Salmo,geaka si suprapantalonii,ne dati ceva detalii,daca au facut fata?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Oct 2007, 11:47

Nick scrie:Am vazut ca mai multi concurenti aveau la Salmo,geaka si suprapantalonii,ne dati ceva detalii,daca au facut fata?
Eu i-am testat pentru prima data la Sarulesti si pot sa-ti spun ca pantalonii au rezistat ,in schimb geaca a luat putina apa pe alocuri (trebuie sa ma dumiresc pe unde) .
Stiu si eu ca exista ceva spray sau sampon cu care poti reconditiona materialul .am sa-mi cupmar si va spun cum e.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Oct 2007, 11:54

Nu vreau sa fac antireclama si nici nu cunosc persoana care le vinde. Insa am cumparat si eu un costum de genul asta. Al meu ia apa la greu. M-au prins doua ploi serioase (4 ore in ploaie) echipat cu el si am fost ud leoarcă. Cand se imbiba cu apa, geaca are cateva kile bune :?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Oct 2007, 12:02

Gore Tex e un material f. bun cu o singura conditie: sa fie Gore Tex :lol:

Eu am bocanci de munte Salomon facuti din asa ceva si nu ma ud la picioare chiar daca stau cu ei in apa. Si functioneaza si chestia aia cu evaporarea transpiratiei, sunt f.f. confortabili. In schimb am dat o caruta de bani pe ei.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 23 Oct 2007, 12:25

valistrati scrie:
Nick scrie:Am vazut ca mai multi concurenti aveau la Salmo,geaka si suprapantalonii,ne dati ceva detalii,daca au facut fata?
Eu i-am testat pentru prima data la Sarulesti si pot sa-ti spun ca pantalonii au rezistat ,in schimb geaca a luat putina apa pe alocuri (trebuie sa ma dumiresc pe unde) .
Stiu si eu ca exista ceva spray sau sampon cu care poti reconditiona materialul .am sa-mi cupmar si va spun cum e.
De regula, prima data apa se infiltreaza pe la cusaturi...(pe la umeri in majoritatea cazurilor)de aceea o geaca de calitate trebuie sa aiba cusaturile lipite pe interior cu o banda adeziva speciala

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Oct 2007, 13:26

are cusaturile lipite pe interior asa cum spui ,dar nu mi-am dat seama pe unde m-am udat fiind vremea de afara imposibila si de-abia am asteptat sa ma schimb si sa plec in graba. :twisted:
poate cu alta ocazie voi vedea pe unde "scapa".
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns