Vand G-Loomis
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand G-Loomis
HSR 1021S/7' MAG-Medium ex-fast ACTION 10-20LB 1/4 11/4 OZ GL2
Am folosit-o ceva timp si si-a facut datoria pe deplin cu toate ca la una dintre primele partide s-a rupt de la primul inel (lipsesc primii cca 10cm). Probabil ca a avut un defect sau am lovit-o eu. De atunci am folosit-o atat la stiuca cat si la salau sau somn (ultimul fiind prins in vara asta pe Arges cu ea pescuind la stationar dupa mreana).
As prefera sa o dau in Bucuresti pentru a putea fi vazuta.
Astept oferte pe privat.
Am folosit-o ceva timp si si-a facut datoria pe deplin cu toate ca la una dintre primele partide s-a rupt de la primul inel (lipsesc primii cca 10cm). Probabil ca a avut un defect sau am lovit-o eu. De atunci am folosit-o atat la stiuca cat si la salau sau somn (ultimul fiind prins in vara asta pe Arges cu ea pescuind la stationar dupa mreana).
As prefera sa o dau in Bucuresti pentru a putea fi vazuta.
Astept oferte pe privat.
Bucuresti
Pretul de 200 lei nu este batut in cuie. Ideea este ca mi-a casunat sa-mi cumpar o lanseta pe care sa o dedic pescuitului pe Dunare la salau. Bani din buzunar nu am de unde sa scot, asa ca am vandut un generator pe care oricum nu-l foloseam si impreuna cu ce scot la aceasta lanseta probabil ca ajung la o suma apropiata de cea pe care sa o investesc.
Bucuresti