numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
bennasi
- veteran

salauldeolt scrie:bennasi scrie:nu stiu cu ce as putea sa fac schimb am vreo 14 lanseta , ideea e ca sau acumulat prea multe si vreau sa pastrez doar 4-5 cu care m-am obisnuit sau care-m plac....
prefer sa le dau la juma de pret numa sa nu ma mai incarc cu altele...
in concluzie nu ma intereseaza schimburi...mutumesc!
salut,
daca nu e secret imi poti spune care sunt cele 4-5 la care te-ai oprit? ce performante ai ales si ce brand-uri?
daca nu-mi spui, nu ma supar dar si eu sunt intr-o situatie asemanatoare (numarul e mai mare) si nu-mi vine sa ma despart de niciunul. grea decizie sa renunti la daiwa sau la shimano sau la g loomis sau la megabass sau saintcroix, etc. totusi tu vad ca renunti usor la nrx cand eu caut cu disperare inca un glx. cum de reusesti?
stima si
sarbatori fericite tie si tuturor membrilor acestui form.
m am cam oprit la kistler helium ltx 2,unul de 1/8-3/4 si celalalt de 1 oz ambele fast cu mentiunea ca i musai schimbate inelele de fabrica cu sic titanium(au alta tinuta si senzitivitate lansetele),un evergreen tactics pana in 4 oz,un phenix facut de andrei,un lamiglas g1000 mi se pare ca 2oz pt voblere. Astea sunt lansetele cu care pescuiesc frecvent,si mai am ceva pt polii opusi adica ul si extra heavy...c am asta a ost alegerea mea,care poate pt tine nu i cea mai buna si vrei g loomis nrx
Stiu ca nu i o sarcina usoara alegerea lansetelor (sarcina care ar trebui sa ti revina doar tie), mai ales atunci cand primesti sfaturi si pareri pe care le transformi in lansete,trezindu te cu un snop din care ajungi sa pescuiesti doar cu doua.

-
salauldeolt
- senior

multumesc pentru sinceritate. totusi cred ca G Loomis are cel putin o clasa peste Kistler iar NRX-ul este varf in familia gloomis. eu caut un glx pana in 3/4 oz din 2 bucati. am 2 lansete american rod smith luate de peste 1 an si nu au vazut deloc apa din motive de dificultati la transport. abia am reusit sa scot un sket reese de 2 ori la stiuca tot din motive de transport. in schimb gl3-ul si scv-ul sunt nelipsite din masina sunt din 2 pcs si pot fi usor carate in spate, fara sa ma bazaie unul altul ca au jene pe la picioare sau pe la ceafa - cand ii duc cu masina mea, la peste eventual. chiar pescari de rapitor ma bombane, ca ce caut eu cu prajina la balta, in barca, etc. totusi am pescuit echivalent cu gl3-ul si la stiuca - linguri usoare si la salau - jiguri pana in 11 gr si cu bune performante si capturi in ambele situatii. si este acelasi unic bat PR 842 -2S nemodificat. mai vreau un glx care sa acopere aplicatii mai grele (ceva pana in 3/4 oz) si eventual ceva mai lung de 7" din 2 segmente (peste 2.23 pana la 2.30) si neaparat cu fuji sic. daca stii pe cineva sunt amator - pentru un schimb ceva

sau o achizitie

.
numai bine si Sarbatori Fericite! tie si tuturor celor ce activeaza pe acest forum.
-
bennasi
- veteran

salauldeolt scrie:multumesc pentru sinceritate. totusi cred ca G Loomis are cel putin o clasa peste Kistler iar NRX-ul este varf in familia gloomis. eu caut un glx pana in 3/4 oz din 2 bucati. am 2 lansete american rod smith luate de peste 1 an si nu au vazut deloc apa din motive de dificultati la transport. abia am reusit sa scot un sket reese de 2 ori la stiuca tot din motive de transport. in schimb gl3-ul si scv-ul sunt nelipsite din masina sunt din 2 pcs si pot fi usor carate in spate, fara sa ma bazaie unul altul ca au jene pe la picioare sau pe la ceafa - cand ii duc cu masina mea, la peste eventual. chiar pescari de rapitor ma bombane, ca ce caut eu cu prajina la balta, in barca, etc. totusi am pescuit echivalent cu gl3-ul si la stiuca - linguri usoare si la salau - jiguri pana in 11 gr si cu bune performante si capturi in ambele situatii. si este acelasi unic bat PR 842 -2S nemodificat. mai vreau un glx care sa acopere aplicatii mai grele (ceva pana in 3/4 oz) si eventual ceva mai lung de 7" din 2 segmente (peste 2.23 pana la 2.30) si neaparat cu fuji sic. daca stii pe cineva sunt amator - pentru un schimb ceva

sau o achizitie

.
numai bine si Sarbatori Fericite! tie si tuturor celor ce activeaza pe acest forum.
o fi nrx peste helium 2,dar pt domnii de la icast. Pt mine nu!
sarbatori fercicite!!
-
nairda
- utilizator constant

Va salut,
Intre cele 14 lansete aveti si una care se preteaza la pescuit salau pe Dunare, de pe mal?
Mosul sa vina anul acesta cu un dar pentru fiecare impatimit de acest "sport" minunat.
Avand in vedere ca, copiii sunt in vacanta si nu se stie cand mai tastam la pupitru, prin intermediul acestui mesaj urez tuturor un Craciun fericit alaturi de cei dragi.
Adrian,
Braila