Vand doua T-Russel
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Vand doua T-Russel
Una este un M (7-21gr) facuta de Andronic cu 9+1 inele sic, pescuita din vara. Pret 1200 lei.
Cealalta este un ML (3,5-14gr) facuta de Ene cu 10+1 micro sic, pescuita la sfarsitul toamnei. Pret 1200 lei.
Ambele au tub si husa de transport incluse. Preturi fixe.
Le vand pt a-mi definitiva in aceasta iarna alte proiecte pt sezonul urmator.
Pt cei interesati, detalii amanuntite la telefon si poze pe mail.
Cealalta este un ML (3,5-14gr) facuta de Ene cu 10+1 micro sic, pescuita la sfarsitul toamnei. Pret 1200 lei.
Ambele au tub si husa de transport incluse. Preturi fixe.
Le vand pt a-mi definitiva in aceasta iarna alte proiecte pt sezonul urmator.
Pt cei interesati, detalii amanuntite la telefon si poze pe mail.
Re: Vand doua T-Russel
La banii in cont, transport gratuit cu ce companie doreste clientul.
lanseta M am vazut-o la Chiroiu.
este lucrata corect,iar de aratat arata impecabil
cine vrea o lanseta de top s-o cumpere.merita
este lucrata corect,iar de aratat arata impecabil
cine vrea o lanseta de top s-o cumpere.merita
-
spiridusul
- veteran

Le-am vazut pe amandoua, iar Mediumul l-am si pescuit, prin amabilitatea proprietarului. Doua bete de top, foarte frumoase estetic si foarte senzitive. Merita fiecare leut.
Eu unul aveam intentia sa cumpar un bat din cele 2 expuse ...dar cand vad ca atatia incep cu periajul produsului aflat la vanzare ma face sa ma retrag ...!
Un sfat pentru cei ce nu au treaba cu vanzarea ...stati mai fratilor in banca voastra pentru ca-i faceti mai mult rau decat bine vanzatorului !!!!
Expresii de genul : nu-l da ...ce-ai innebunit ...vrei sa te apuci ...de box... mai gandeste-te...am pescuit cu el este ...senzational...mie unul imi provoaca ....greata...daca va pare asa de rau de produsul aflat la vanzare de ce nu-l luati voi si scapati de compatimeala ....!
Pt feedback exista o rubrica speciala dedicata vanzatorilor si cumparatorilor ...!
Este un punct de vedere si-l rog pe vanzator sa ma scuze de offtopic !!!!
Iar pt cei ce alcatuiesc galeria ..stati fratilor in umbra pt ca nu grabiti vanzarea produsului respectiv si nici nu alcatuiti vre-un talon indinspesabil vanzarii !!!
Un sfat pentru cei ce nu au treaba cu vanzarea ...stati mai fratilor in banca voastra pentru ca-i faceti mai mult rau decat bine vanzatorului !!!!
Expresii de genul : nu-l da ...ce-ai innebunit ...vrei sa te apuci ...de box... mai gandeste-te...am pescuit cu el este ...senzational...mie unul imi provoaca ....greata...daca va pare asa de rau de produsul aflat la vanzare de ce nu-l luati voi si scapati de compatimeala ....!
Pt feedback exista o rubrica speciala dedicata vanzatorilor si cumparatorilor ...!
Este un punct de vedere si-l rog pe vanzator sa ma scuze de offtopic !!!!
Iar pt cei ce alcatuiesc galeria ..stati fratilor in umbra pt ca nu grabiti vanzarea produsului respectiv si nici nu alcatuiti vre-un talon indinspesabil vanzarii !!!
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
-
spiridusul
- veteran

Pentru ca nu mi-l permit. Doar din acest motiv. Scuze daca am deranjat.
Nu a fost o aluzie la dv-stra ,ci o discutie de principiu care este prezenta in mai multe topic-uri ...nu stiu daca a-ti remarcat acest lucru !spiridusul scrie:Pentru ca nu mi-l permit. Doar din acest motiv. Scuze daca am deranjat.
Din partea mea cele bune
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !