Vand doua lansete de spinning

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gyrgy
senior
senior

Vand doua lansete de spinning

Mesaj de gyrgy » 07 Iul 2025, 19:23

Datorita lipsei acute de timp si iesirilor tot mai rare pe malul apei, vand urmatoarele lansete de spinning:
- Team Daiwa Trout Area Commander, lungime 2,00 m, 1 - 7 g, cumparata de noua din magazin, am folosit-o o singura data cu destul succes la pescuit de pastrav. Lanseta este impecabila, ca si noua. Pret: 350 lei negociabil.
- Cabelas XML - XCLS 663-2, lungime 1,98 m, 3,5 - 17 g, cumparata in urma cu cativa ani de aici, de pe rapitori.ro, tot noua cred, nefolosita. I-am modificat manerul, am schimbat mandrina si inelele originale cu unele Fuji KR, operatie facuta cu succes de catre d-l Silviu Simionescu din Pitesti (Costin,s) si care a costat aproximativ 500 lei. Lanseta arata impecabil, nu am apucat sa o folosesc niciodata si recunosc ca ma despart cu greu de ea... Pret de vanzare: 650 lei negociabil.
Daca le vrea cineva pe amandoua la pachet, pretul este de 900 lei fără transport. Ambele lansete au husele lor originale. Pentru transport se adauga costul aferent desi as prefera sa le dau in Bucuresti din motive lesne de inteles.
Nu stiu sa postez fotografii aici, asa ca daca ma poate ajuta un coleg, i-as multumi cu draga inima. Seara placuta tuturor.

gyrgy
senior
senior

Re: Vand doua lansete de spinning

Mesaj de gyrgy » 07 Iul 2025, 19:26

Imi cer scuze pentru o greseala de calcul...cine doreste ambele lansete, pretul este de 800 de lei. Multumesc pt. intelegere.

Scrie răspuns