Vand din sculele mele, part 2
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand din sculele mele, part 2
Lanseta Shimano Compre este o lanseta conceputa pentru piata nord americana ce beneficiaza de componente de calitate la un pret excelent.
Aceast serie este conceputa pe un blanck de grafit IM-8 cu inele si mandrina Fuji iar finisajele sunt excelente.
*lungime:2.10m
*greutate:131gr
*lungime de transport:111cm
*nr.tronsoane:2
*nr.inele: 9/Fuji
*putere de aruncare:5.25-17.5gr
*maner ergonomic din pluta
*mandina Fuji
*actiune rapida
*material: IM-8 Graphite Blank Construction
E noua, tipla pe cotor. Am si bonul cu eticheta.
Pret 225 lei, mai jos cu 100 lei fata de magazin.
Lanseta Attack Accent X-pert este o lanseta fast, pretabila la pescuitul cu jiguri, puterea rela este intre 7 gr si 21 gr (nu pana la 30 gr cum scrie producatorul) Este foarte senzitiva, are acelasi blank ca si celebrul cormoran TR4 care costa 280 lei, numai ca nu are inele si mandrina fuji ca TR4.. Acest lucru se poate verifica si pe forum sau la magazinele de la gara de nord.
La ora actula lanseta costa 204 lei noua si nu se mai gaseste decat la gipo pescar.
Marele avantaj al ei este ca daca vrei sa dai de la stiuca la salau nu trebuie sa schimbi lanseta, etc.
* Blank din carbon superior IM10
* Lungime: 2,40m
* 2 tronsoane
* 8 inele SIC single leg
* Grip ergonomic splitat din pluta
* Actiune fast
* Putere de aruncare: 7-30gr. (real cam 7-21 gr)
* Greutate: 145gr.
Pret 100 lei
Lanseta no name de 2.10, 10-30 gr blank IM 8 actiune fast, nu e un junghi, perfecta de tavaleala si pesti mai imbracati. Este groasa in carne.
Tot asa nepescuita, se vede pe manerul de pluta. Pret achizitie noua 120 lei, am luat-o ca arata si se prezenta prea bine la banii astia cu gandul la ape mai repezi sau adanci.
Plus un zauber ryobi de 1000 fara tambur de rezerva, mulineta luata de mine de noua cand au aparut. Pret magazin 490lei.
Functioneaza perfect, curatata si unsa recent, urme normale de uzura.
Pret combo: lanseta no name + zauber = 200 lei.
Preturile sunt fixe.
Mai vand din ele deoarece doresc sa ma restrang la 2-3 lansete si mulinete mult mai superioare.
Aceast serie este conceputa pe un blanck de grafit IM-8 cu inele si mandrina Fuji iar finisajele sunt excelente.
*lungime:2.10m
*greutate:131gr
*lungime de transport:111cm
*nr.tronsoane:2
*nr.inele: 9/Fuji
*putere de aruncare:5.25-17.5gr
*maner ergonomic din pluta
*mandina Fuji
*actiune rapida
*material: IM-8 Graphite Blank Construction
E noua, tipla pe cotor. Am si bonul cu eticheta.
Pret 225 lei, mai jos cu 100 lei fata de magazin.
Lanseta Attack Accent X-pert este o lanseta fast, pretabila la pescuitul cu jiguri, puterea rela este intre 7 gr si 21 gr (nu pana la 30 gr cum scrie producatorul) Este foarte senzitiva, are acelasi blank ca si celebrul cormoran TR4 care costa 280 lei, numai ca nu are inele si mandrina fuji ca TR4.. Acest lucru se poate verifica si pe forum sau la magazinele de la gara de nord.
La ora actula lanseta costa 204 lei noua si nu se mai gaseste decat la gipo pescar.
Marele avantaj al ei este ca daca vrei sa dai de la stiuca la salau nu trebuie sa schimbi lanseta, etc.
* Lungime: 2,40m
* 2 tronsoane
* 8 inele SIC single leg
* Grip ergonomic splitat din pluta
* Actiune fast
* Putere de aruncare: 7-30gr. (real cam 7-21 gr)
* Greutate: 145gr.
Pret 100 lei
Lanseta no name de 2.10, 10-30 gr blank IM 8 actiune fast, nu e un junghi, perfecta de tavaleala si pesti mai imbracati. Este groasa in carne.
Tot asa nepescuita, se vede pe manerul de pluta. Pret achizitie noua 120 lei, am luat-o ca arata si se prezenta prea bine la banii astia cu gandul la ape mai repezi sau adanci.
Plus un zauber ryobi de 1000 fara tambur de rezerva, mulineta luata de mine de noua cand au aparut. Pret magazin 490lei.
Functioneaza perfect, curatata si unsa recent, urme normale de uzura.
Pret combo: lanseta no name + zauber = 200 lei.
Preturile sunt fixe.
Mai vand din ele deoarece doresc sa ma restrang la 2-3 lansete si mulinete mult mai superioare.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 15198.html
Asta e Compre-ul..poze nu am, e noua, tipla pe cotor. Nu stiu cum e comparabil cu ulx de care vorbesti deoarece nu am pus mana pe acel cormoran. Numai tu iti poti da seama dupa ce o scuturi.
Ryobi se vinde si separat la 150 lei cu textil nou marca stern, colorat, de 8 lb pe tambur.
No name nu cred ca-l mai vand, e prea pomana la 50 lei pt un IM8.
Asta e Compre-ul..poze nu am, e noua, tipla pe cotor. Nu stiu cum e comparabil cu ulx de care vorbesti deoarece nu am pus mana pe acel cormoran. Numai tu iti poti da seama dupa ce o scuturi.
Ryobi se vinde si separat la 150 lei cu textil nou marca stern, colorat, de 8 lb pe tambur.
No name nu cred ca-l mai vand, e prea pomana la 50 lei pt un IM8.
-
- utilizator nou
Re: Vand din sculele mele, part 2
[quote="Gogol"]Lanseta Shimano Compre
s-a dat
o sa schimbe proprietarul
s-a dat

-
- utilizator nou
TR4 e pe HM40, nu ?Gogol scrie: Lanseta Attack Accent X-pert .. Este foarte senzitiva, are acelasi blank ca si celebrul cormoran TR4...
zigi2611, ce nu-ti place la ULX ? prea mica puterea de aruncare ?

HM 40 scria si pe attack, am dat eu copy paste de pe site fara sa fac rectificarea de rigoare. Oricum s-a vandut. A plecat la Focsani daca nu ma insel.Spartacus scrie:TR4 e pe HM40, nu ?Gogol scrie: Lanseta Attack Accent X-pert .. Este foarte senzitiva, are acelasi blank ca si celebrul cormoran TR4...