Vand Daiwa TD Sol 2500.

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
tdum
veteran
veteran

Vand Daiwa TD Sol 2500.

Mesaj de tdum » 04 Noi 2018, 15:22

Pretul de vanzare este de 280 de lei. (Acest pret, poate doar sa creasca. Nu va scadea sub nici o forma)

Aceasta mulineta Real Four, full metal, Team Daiwa Sol marimea 2500, este folosita (nu de mine) si nu are tambur, in rest este completa ba chiar upgradata cu un rulment in knobul manivelei si cu unul pe suportul de franare (al tamburului) de pe axul principal, este asamblata, curatata si unsa de mine si poate fi:

A) O ,,donatoare" de piese, pentru alte mulinete mai scumpe. Rotorul, pickupul, bratul de pickup, piulita din aluminiu cu rulment, galetul, etc. se potrivesc pe Certate de 2500/2500R, knobul de frana si cel de la manivela, rulmentii si alte piese, se potrivesc in plus si pe Bradia, corpul poate fi folosit la Rnessa, TD R4, Caldia X, Manivela, pe CaldiaX, Exceler Plus, etc...

B) Pentru cineva care are un tambur de Tierra sau CaldiaX, etc. aceasta Daiwa TD Sol poate fi o mulineta functionala cu aplicatie in pescuitul solicitant asupra echipamentului, cu momeli reactive, jiguri grele, voblere cu portanta mare, cicade, pe curent puternic (Dunare), fiindca este full metal, are raport de recuperare mic, manivela de 60mm, angrenaje puternice apte sa dezvolte putere mare si in plus, e verificata si unsa (un bonus care nu se regaseste in pret). Asa ca, poate fi folosita ca atare ani, fara griji. Are urme normale de utilizare si nu e din acest motiv pentru cei foarte exigenti cu aspectul.

O mulineta functionala, cu proprietati rare, cu un total actual de 9 rulmenti, destinata strict pentru pescuit, nu de defilare, sau, cum am spus o donatoare de piese, care altfel ar fi foarte scumpe...

Revin cu fotografii.

Rew.

tdum
veteran
veteran

Re: Vand Daiwa TD Sol 2500.

Mesaj de tdum » 05 Noi 2018, 11:17

Am promis ceva poze. Acestea sunt:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
ImagineImagine

Pre?ul actual este 280 de lei.
De mâine, pre?ul va fi de 300 de lei.

Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 06 Noi 2018, 09:07

Mulineta din pozele de mai sus, la cerere, poate fi descompletat?, pentru urm?toarele piese, dup? cum urmeaz?:

Rotorul, (compatibil cu Certate 2500) echipat cu toate componentele,(func?ional) pentru 260 lei.
Rotorul simplu, neechipat, pentru 180 lei.
Pickupul, (adic? portgaletul, ?eava curbata ?i contragreutatea) pentru 120 lei.
Corpul ?i capacul metalice, plus cele trei capace ornamentale plastice, pentru 170 lei.
Pinioanele (tot setul - 3 bucati) pentru 200 lei.
Manivela completa, cu kob, rulment, ?aib? ?i ?urub, plus butonul de prindere, pentru 100 lei.

Pre?ul actual pentru mulineta din poze, este 300 de lei. De mâine, pre?ul va fi 320 lei.

Rew.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 06 Noi 2018, 11:08

Nu cu multi ani in urma multi pescari de spinning plateau mici averi ptr o astfel de mulineta insa nu gaseau sa o cumpere. Moristile de soi bun ca aceasta ajungeau greu pe la noi si dispareau repede, iar cine o avea nu o vindea cu una cu doua.
Chiar ma surprinde cum de mulineta inca mai este la vanzare la pretul catorva pungi cu gume si a unei taxe de pescuit pe o zi ca exemplu … Spor la vanzare !

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 06 Noi 2018, 12:58

crapmaniacul scrie:
06 Noi 2018, 11:08
Spor la vanzare !
V? mul?umesc ?i chiar cred c? voi avea, fiindc? am deja câteva abord?ri, chiar ?i de la noi din ora?.

Ca o parantez?, de curiozitate, întreb ?i eu:

?tie cineva dintre colegii de forum o alt? mulinet? în afar? de Daiwa TD Sol 2500 care s? întruneasc? urm?torii parametri?

- M?rimea 2500.
- Raport de recuperare egal sau mai mic de 4,7:1.
- Manivela mai lung? sau egal? cu 60mm.
- Corp plus capac, rotor, bra? pickup, METALICE (deci full metal).
- Arc de via?? lung? la pickup.
- Rulment într-un galet cimentat, care oricum nu se taie.
- Pre? mai mic sau egal cu 200$ (pentru o mulinet? nou?).

Eu nu ?tiu, de la nici o firm?, cu atât mai pu?in de la Daiwa! Poate exist?. Sau au existat de mult, în trecut... Ce spune?i?

Am ?i eu dou? Soluri, pe care le folosesc al?turi de Certate, deci, ?tiu ce pot ?i n-am s? le vând.

Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 06 Noi 2018, 14:48

Mulineta este rezervat? pân? mâine (exclusiv) pentru un coleg de forum din Constan?a.
Revin mâine diminea?? cu informa?ii.

Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 06 Noi 2018, 20:47

Anulez rezervarea, intrucat cel care m-a rugat s-o retin m-a informat ca nu si-a gasit tamburul Real Four pe care credea ca-l are.

Stimati colegi de forum, va rog respectuos ca intrebarile in legatura cu obiectul acestei postari sa le puneti aici pe topic, nu pe mesageria privata, din doua motive. Pe de o parte, ca sa nu fiu nevoit sa repet acelesi raspunsuri, iar pe de alta parte, sa nu existe discutii ulterioare, ca una am declarat si alta am livrat. Va invit la un dialog transparent, in vazul tuturor. Pe mesageria privata discutam ulterior doar detaliile unei eventuale tranzactii.

Poate nu s-a inteles exact un aspect. Mulineta nu este noua! N-ar avea acest pret! Cred ca a fost fabricata undeva intre anii 2005-2007. Asa cum am spus in prima postare, nu este o mulineta pentru cei pretentiosi si dupa cum se poate observa si in poze, ea poarta urme de utilizare care se vad la exterior si va spun ca le-am vazut si la interior cand am servisat-o. Acestea nu o fac insa mai putin functionala. Nu este o mulineta pentru exigenti ci una potrivita pentru neglijenti, care o dau de barca sau de pamant, o reazama de bolovani, trag afara in viteza crengile agatate cu jigul, nu au grija de scule si aceasta e mulineta care poate rezista unor astfel de abuzuri si poate indura multe si totusi, sa gestioneze eficient dupa aceea driluri solicitante cu pesti masivi. Trebuia sa se numeasca Spartan nu Sol.

Asa cum am spus in finalul postarii anterioare, revin cu informatii (legate de pret si conditii) maine dimineata.

Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 07 Noi 2018, 09:32

O informa?ie suplimentar? ?i pe care am uitat s-o men?ionez de la prima postare, este aceea c? am instalat în aceast? mulinet?, pe lâng? cei doi rulmen?i suplimentari ?i acele amortizoare de pocnet la închiderea pickupului, Ceea ce face mai pu?in deranjant zgomotul la închiderea automat? a pickupului prin rotirea manivelei.

De mâine, mulineta va avea pre?ul de 340 de lei. Pentru cei interesa?i, tot de mâine, devine disponibil la vânzare ?i un tambur de 2500 pentru aceast? mulinet?, compatibil cu ,,Real Four" cu pre?ul de 30 de lei, care se vinde doar impreun? cu mulineta ?i în aceste condi?ii, totalul va fi de 370 de lei. Postez mâine si poze cu acest tambur montat pe mulinet?.

Pre?ul actual este de 320 de lei. Nu mai fac rezerv?ri.

Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 07 Noi 2018, 11:00

Obiectiv atins! Anun?ul acesta nu mai este valabil. Mul?umesc pentru gazduire.

Rew.

Scrie răspuns