vand Daiwa SS 1300 cu tambur de rezerva

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

cezar oprea
junior
junior

Mesaj de cezar oprea » 27 Iul 2008, 22:39

mulineta e pescuita de 3 ori si nu e nici o diferenta intre cei 2 tamburi,chiar nici una

leonb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de leonb » 28 Iul 2008, 08:26

mai trebuie sa mentionez ca am un ss 1300 de la tine, pescuita de trei ori dupa spusele tale, la care tamburul de rezerva e uzat?? nu am pescuit inca cu ea, de cand am luat-o de la tine, dar doar in urma cu cateva zile citind pe un forum despre tamburii de rezerva la daiwa (originali sau nu) m-am uitat mai bine si am cautat sa descopar diferentele...asa am vazut o uzura foarte urata...e drept ca trebuia sa ma uit bine cand am luat-o...deci nu e vina ta si nici nu am vreo intentie sa acuz pe nimeni, eram doar curios daca si alti tamburi de rezerva au aceeasi uzura dupa cateva partide si daca asta provine de la daiwa sau de la vreun copiator, care produce tamburi de proasta calitate...

cezar oprea
junior
junior

Mesaj de cezar oprea » 28 Iul 2008, 12:46

trimit imagini pe privat aici nu pot sa postez nu stiu de ce...[/url]

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 28 Iul 2008, 16:43

astea sint pozele, pt detalii click pe imagine:

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine

Marcus_Turcus
junior
junior

Mesaj de Marcus_Turcus » 28 Iul 2008, 18:10

poate "dincolo" reusesti pozele, dar mai clar nu le poti face? un aparate foto, nu cu tel
Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!! :)

cezar oprea
junior
junior

Mesaj de cezar oprea » 29 Iul 2008, 00:55

Marcus_Turcus scrie:poate "dincolo" reusesti pozele, dar mai clar nu le poti face? un aparate foto, nu cu tel
nimic nu-ti convine ...m-ai omorat,astea sunt pozele, mai bune nu am posibilitatea sa fac.vad ca nu esti din bucuresti dar daca intr-adevar vrei se poate trimite prin curier colet cu deschidere,dar inainte intereseaza-te ,pt ca nu este o mulineta fina,din contra ,oscileaza in mulinare ,e mai grosolana etc.asta ca sa nu o trimit degeaba,pt ca dpdv uzura nu are absolut nimic,chiar e noua,daca nu..o sa o cumpere cineva care o poate vedea inainte.

cezar oprea
junior
junior

Mesaj de cezar oprea » 29 Iul 2008, 14:38

cine este intr-adevar interesat poate vedea mulineta ,care se vinde!!!!! :!:

Marcus_Turcus
junior
junior

Mesaj de Marcus_Turcus » 29 Iul 2008, 19:15

cezaro scrie:
Marcus_Turcus scrie:poate "dincolo" reusesti pozele, dar mai clar nu le poti face? un aparate foto, nu cu tel
nimic nu-ti convine ...m-ai omorat,astea sunt pozele, mai bune nu am posibilitatea sa fac.vad ca nu esti din bucuresti dar daca intr-adevar vrei se poate trimite prin curier colet cu deschidere,dar inainte intereseaza-te ,pt ca nu este o mulineta fina,din contra ,oscileaza in mulinare ,e mai grosolana etc.asta ca sa nu o trimit degeaba,pt ca dpdv uzura nu are absolut nimic,chiar e noua,daca nu..o sa o cumpere cineva care o poate vedea inainte.
mi-a placut :)...textul...apreciez faptul ca esti dispus la trimitere colet cu posibilitate de deschidere...o sa ma mai interesez cum e cu ea, poate pun mana pe vreuna si dupa aceea iau o decizie....Numai bine, M
Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!! :)

cezar oprea
junior
junior

Mesaj de cezar oprea » 04 Aug 2008, 02:33

up

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 04 Aug 2008, 17:33

Doar vinzi? Nu skimbi? :lol:
Sunt pe minus cu un SS 1300 si cu o mulineta mai usurica - 2500, si sunt pe plus cu un RedArc 4000 Match... So...
8)
...... ><(((@> .......

Scrie răspuns