Vand Daiwa Infinity Q 2000 - folosita, stare de functionare buna, Made in Japan + tambur shallow RCS
Pret: 700 lei
Vand Daiwa Infinity Q 2000
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Vand Daiwa Infinity Q 2000
Intrucat nu am posibilitatea de a raspunde la mesaje private(setare forum - se pare ca sunt prea nou si nu am activitate), rog interesatii sa scrie la ionut [@] ezilla.ro .
ms
ms
daca vrei sa te contacteze cineva ,poti lasa un nr te telefon ...
Am recomandat unui prieten mulineta din anunt. Cred ca a ,,batut palma" deja cu dl. ioon. Rew.
sa inteleg ca esti avocat...
@ geluiasi
Puteti intelege ce doriti dumneavoastra. Marti, cel tarziu miercuri, mulineta din anunt va fi pe masa mea de lucru pt. verificare si intretinere. Prietenul care a luat-o nu are cont pe rapitori. Am considerat ca v-am facut un serviciu cu aceasta informatie. Infinity Q 2000 s-ar putea sa mai fie disponibil in anuntul colegului Kiske 13... Daca e cazul, scuze pentru eventuale ofense... Rew.
Puteti intelege ce doriti dumneavoastra. Marti, cel tarziu miercuri, mulineta din anunt va fi pe masa mea de lucru pt. verificare si intretinere. Prietenul care a luat-o nu are cont pe rapitori. Am considerat ca v-am facut un serviciu cu aceasta informatie. Infinity Q 2000 s-ar putea sa mai fie disponibil in anuntul colegului Kiske 13... Daca e cazul, scuze pentru eventuale ofense... Rew.
Vandut. Se poate inchide. Multumesc.