Vand Daiwa Exceller 802 HFS
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand Daiwa Exceller 802 HFS
Vand lanseta Daiwa Exceller 802 HFS 2.43m 14-42gr.
Lanseta e folosita o singura dat? pe Mure?. Am lansat cred ca de 20 ori cu ea ?i mi-am dat seama ca e mult prea puternica pentru ce vreau eu. Lanseta e cump?rat? recent, am bon fiscal si certificat de garan?ie Arrow la ea, garan?ie valabila pana în ianuarie 2018 dac? nu m? în?el.
Am dat aproape 400lei pe ea. Pret de vânzare 350lei nediscutabil!
Pentru cei care nu ?tiu, lanseta e fast, are blanc cu conicitate accentuata, inele Fuji Alconite ?i e excelent? la ?al?u. Din p?cate e prea puternica pentru mine, voi lua ceva mai fin, pana în 21-28gr.
Transportul îl pl?te?te cump?r?torul. Pentru Timi?oara ?i Arad ofer transport gratuit.
Tel: 0752616555
Lanseta e folosita o singura dat? pe Mure?. Am lansat cred ca de 20 ori cu ea ?i mi-am dat seama ca e mult prea puternica pentru ce vreau eu. Lanseta e cump?rat? recent, am bon fiscal si certificat de garan?ie Arrow la ea, garan?ie valabila pana în ianuarie 2018 dac? nu m? în?el.
Am dat aproape 400lei pe ea. Pret de vânzare 350lei nediscutabil!
Pentru cei care nu ?tiu, lanseta e fast, are blanc cu conicitate accentuata, inele Fuji Alconite ?i e excelent? la ?al?u. Din p?cate e prea puternica pentru mine, voi lua ceva mai fin, pana în 21-28gr.
Transportul îl pl?te?te cump?r?torul. Pentru Timi?oara ?i Arad ofer transport gratuit.
Tel: 0752616555
Re: Vand Daiwa Exceller 802 HFS
salut putem face schimb daca te intereseaza am o daiwa exceler mh 2,40, exact ca a ta numai ca-i modelul moderat , eu am luat-o dar e pre moale pe varf ptr dunare, e ca noua, .......
Eu cred ca vorbim de modele diferite. Serie asta de Exceler are numai modele cu ac?iune rapid? ?i nu doresc o lanseta mai moale, doar puterea de înc?rcare vreau sa fie mai mica.
UP!
Ranga pentru ?al?u!
Ranga pentru ?al?u!
Anunt valabil!
UP!
Pret nou 330lei
Transport gratuit pentru cei din Timi?oara, posibil ?i Arad.
Lanseta nu am mai folosit-o de când am postat anun?ul, e practic noua.
Pret nou 330lei
Transport gratuit pentru cei din Timi?oara, posibil ?i Arad.
Lanseta nu am mai folosit-o de când am postat anun?ul, e practic noua.
Anunt valabil!
Lanseta este ca noua. E prea puternica pentru Mures, e ok pt Dunare.
Lanseta este ca noua. E prea puternica pentru Mures, e ok pt Dunare.
Anun? valabil!
Anunt valabil!