Vand Daiwa Exceller 802 HFS
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand Daiwa Exceller 802 HFS
Vand lanseta Daiwa Exceller 802 HFS 2.43m 14-42gr.
Lanseta e folosita o singura dată pe Mureș. Am lansat cred ca de 20 ori cu ea și mi-am dat seama ca e mult prea puternica pentru ce vreau eu. Lanseta e cumpărată recent, am bon fiscal si certificat de garanție Arrow la ea, garanție valabila pana în ianuarie 2018 dacă nu mă înșel.
Am dat aproape 400lei pe ea. Pret de vânzare 350lei nediscutabil!
Pentru cei care nu știu, lanseta e fast, are blanc cu conicitate accentuata, inele Fuji Alconite și e excelentă la șalău. Din păcate e prea puternica pentru mine, voi lua ceva mai fin, pana în 21-28gr.
Transportul îl plătește cumpărătorul. Pentru Timișoara și Arad ofer transport gratuit.
Tel: 0752616555
Lanseta e folosita o singura dată pe Mureș. Am lansat cred ca de 20 ori cu ea și mi-am dat seama ca e mult prea puternica pentru ce vreau eu. Lanseta e cumpărată recent, am bon fiscal si certificat de garanție Arrow la ea, garanție valabila pana în ianuarie 2018 dacă nu mă înșel.
Am dat aproape 400lei pe ea. Pret de vânzare 350lei nediscutabil!
Pentru cei care nu știu, lanseta e fast, are blanc cu conicitate accentuata, inele Fuji Alconite și e excelentă la șalău. Din păcate e prea puternica pentru mine, voi lua ceva mai fin, pana în 21-28gr.
Transportul îl plătește cumpărătorul. Pentru Timișoara și Arad ofer transport gratuit.
Tel: 0752616555
Re: Vand Daiwa Exceller 802 HFS
salut putem face schimb daca te intereseaza am o daiwa exceler mh 2,40, exact ca a ta numai ca-i modelul moderat , eu am luat-o dar e pre moale pe varf ptr dunare, e ca noua, .......
Eu cred ca vorbim de modele diferite. Serie asta de Exceler are numai modele cu acțiune rapidă și nu doresc o lanseta mai moale, doar puterea de încărcare vreau sa fie mai mica.
UP!
Ranga pentru șalău!
Ranga pentru șalău!
Anunt valabil!
UP!
Pret nou 330lei
Transport gratuit pentru cei din Timișoara, posibil și Arad.
Lanseta nu am mai folosit-o de când am postat anunțul, e practic noua.
Pret nou 330lei
Transport gratuit pentru cei din Timișoara, posibil și Arad.
Lanseta nu am mai folosit-o de când am postat anunțul, e practic noua.
Anunt valabil!
Lanseta este ca noua. E prea puternica pentru Mures, e ok pt Dunare.
Lanseta este ca noua. E prea puternica pentru Mures, e ok pt Dunare.
Anunț valabil!
Anunt valabil!