Vand Daiwa Ballistic 2500SH
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Vand Daiwa Ballistic 2500SH
nu mai sunati, e vanduta !
dar de ce ma intrebi ?mynu_cs scrie:Clin scrie:mai mult decat trifazic !
facuta colet pt dl. Laurentiu din Galati, considerat de mine cel mai serios !
cand va ajunge la dansul sa-mi dea ok-ul o consider vanduta !
da pe tine te consideri serios??
sa se inteleaga o chestie: eu nu am spus ca dau mulineta lu' x sau y nici pe forum nici la telefon ! am spus ca in momentul cand am pus-o la posta lu' x sau y il voi instiinta ! Posibilii cumparatori mi-au trimis adresa fie pe forum fie pe tel. De asemenea am spus ca o consider vanduta in momentul in care a ajuns la cumparator si va spune ca este ok. Asa am facut cu tot ce am vandut dupa ce mi s-a intamplat: "am avut un bat la vanzare, l-am retinut, urma sa vina cumparatorul dupa el (era la 60 km distanta, iar dupa cateva zile imi trimite mesaj ca nu il mai vrea). si am mai stat apoi vreo 2 luni pana l-am vandut spunandu-le a ceilalti ca e retinut". Asa voi face in continuare la orice produs voi vinde, cantaresc ofertele si dau cui doreste ! Cui nu-i place nu cumpara ! Un prieten a spus n-o mai dau ca o ia si apoi ciu-ciu. Sa nu mai zic ce am patit cu RedArcu' si cu mai o bolo Trabucco...
Oricum NU poate spune nici un cumparator ca ce a luat de la mine a fost ceva de care nu am avut grija ! Colegii de pescuit pot confirma cum ma comport cu sculele mele si nu am nevoie sa-mi confirme sau sa-mi dea bile albe
Oricum NU poate spune nici un cumparator ca ce a luat de la mine a fost ceva de care nu am avut grija ! Colegii de pescuit pot confirma cum ma comport cu sculele mele si nu am nevoie sa-mi confirme sau sa-mi dea bile albe
Clin scrie:sa se inteleaga o chestie: eu nu am spus ca dau mulineta lu' x sau y nici pe forum nici la telefon ! am spus ca in momentul cand am pus-o la posta lu' x sau y il voi instiinta ! Posibilii cumparatori mi-au trimis adresa fie pe forum fie pe tel. De asemenea am spus ca o consider vanduta in momentul in care a ajuns la cumparator si va spune ca este ok. Asa am facut cu tot ce am vandut dupa ce mi s-a intamplat: "am avut un bat la vanzare, l-am retinut, urma sa vina cumparatorul dupa el (era la 60 km distanta, iar dupa cateva zile imi trimite mesaj ca nu il mai vrea). si am mai stat apoi vreo 2 luni pana l-am vandut spunandu-le a ceilalti ca e retinut". Asa voi face in continuare la orice produs voi vinde, cantaresc ofertele si dau cui doreste ! Cui nu-i place nu cumpara ! Un prieten a spus n-o mai dau ca o ia si apoi ciu-ciu. Sa nu mai zic ce am patit cu RedArcu' si cu mai o bolo Trabucco...
Oricum NU poate spune nici un cumparator ca ce a luat de la mine a fost ceva de care nu am avut grija ! Colegii de pescuit pot confirma cum ma comport cu sculele mele si nu am nevoie sa-mi dea bile albe