vand daiko gallet + shimano calcutta - super pret

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

toni f
veteran
veteran

vand daiko gallet + shimano calcutta - super pret

Mesaj de toni f » 15 Sep 2010, 17:10

vand daiko gallet glc 69h
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... c-69h.html

plus shimano calcutta 51 s ( mandrina pe stanga, ca la mulinetele de spin ) si echipata cu pp de 15 lbs, nou noutz ...

http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... ta-51.html

pescuite fix doua zile, weekendul trecut ...

la pretul de lista de pe plat fac 49.500 de jpy, deci cam 1900 de ron ...

nu mai vorbesc de transport sau taxe etc ...

le dau la pret fix de 1600 de ron combo sau 900 de ron mulineta si 700 de ron batul ...

de principiu as vrea sa le dau combo, asa ca daca apare cineva repede sa le ia pe amandoua, poate mai negociez nitel ....

contat pe MP sau la 0721 200 956 Toni.

Multumesc.

ps : nu le dau pt ca nu imi plac, sau pt ca nu ar functiona impecabil ... chiar am fost dat pe spate de cat de bine se pot juca swimbaiturile si jerkurile cu dracia asta ... problema mea este ca pur si simplu nu ma pot obisnui cu castingul ... imi pare rau ca trebuie sa le dau ( nu mai vb de bani pierduti), dar este a doua tentativa cu ansambluri de cast , si imi este finally calr ca nu ma voi lipi niciodata de stilul asta .....

ma voi consola facandu-mi un nou batza de spin de fitze cu banii rezultati din vanzarea asta :D :D :D

cp
veteran
veteran

Mesaj de cp » 15 Sep 2010, 21:22

Ce draga, cand ti s-a rupt atza, nu mai nimeresti gaurica... :D :D

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 16 Sep 2010, 10:06

hehe, nu s-a rupt nici macar o data :-)

si la calcuta, spre deosebire de alte mulinete, chiar nu ai nici o problema sa reintroduci atza in gaurica :D :D :D

da sa fie al dreacu ala de se poate obisnui cu castul ...

e clar ca e pentru meseriashi gen andrei zabet, nu pentru pulifrici ca mine ...

ps: sa stii ca mergeau superb swimbaiturile alea ... mi-as lua instant un batz identic ca actiune , dar sa fie de spinn ...

problema stii care e ? ca vezi un atac la 20 de metri de tine, si recuperezi surescitat naluca de unde era ea, si la fel de surescitat arunci in directia atacului , uitand ca esti cu mulineta de cast ... si nu pui deshtu' pe tambur la capat de lanseu ...

iti imaginezi ce se intampla, nu ? :D :D :D

cred ca il rezolvam si pe kojak la cate peruci am facut ..... :D :D :D

chestiune de atentie si coordonare ... pacat de amsamblu, ca e superb ... de altfel tu stii, ca l-ai vazut si te-ai jucat cu el ....

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 16 Sep 2010, 10:09

update la pretz :

pentru combo 1500 de RON nediscutabil ... este pomana curata la banii astia ...

individual, raman aceleasi preturi ....

cp
veteran
veteran

Mesaj de cp » 16 Sep 2010, 22:45

Da Toni, m-am jucat cu ansamblul si am cochetat o perioada cu ideea, dar la fel am aruncat cu a lui Sorin si tot peruca... :D Acum mi-e frica sa pun mana :D iar daca se rupe ... Raman la spin oricum. BTW cand iesim pe undeva, scap de Vale si sunt liber ca pasarea cerului. Poate la Uzlina ce zici, 1-3 Oct?? Sau 5-7 Nov??

Succes la vanzare!!!

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 17 Sep 2010, 07:05

bei, in jurul datei de 25 oct este asteptat tonino jr ... asa ca peste mai subtire in perioada asta ....

poate pe la mine pe acolo ceva ceva ....

daca vrei sa iesi pe undeva, , iesi la aer curat in weekend, si fa-mi o vizita :D :D :D

stii ca esti binevenit oricand .....

ps: bei, tu ai o fixatie cu ruptu, si cu gaurica ? nu auzi ca la calcuta se reintroduce mega easy firul inapoi prin gaurica ?

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Sep 2010, 12:15

toni , eu zic sa le mai tii ma
is prea faine
ce te faci daca iese junioru fix de ziua armatei cum l-ati planificat si zice scurt nu tu mama nu tu tata....ci ......BAITCAAAAAAAAST !!!!! :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 17 Sep 2010, 16:25

sorine, le mai tin o saptamana, si daca nu se dau in banii astia, adica pomana curata la ce scule sunt, nu le mai dau si ma apuc sa exersez in piscina pana ma invat reflex sa pun deshtu pe tambur ...

stii cum e .... daca intro saptamana nu se prinde nimeni de ce mega deal vorbim aici, parca merita sa le tin pentru mine pana ma invat ....

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 17 Sep 2010, 17:34

Voi incerca eu sa te scap de ele :D , numai sa reusesc, asta daca nu te sucesti tu inainte sa ma-nvart eu de ceea ce trebuie, adica ceva cascaval :D

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 20 Sep 2010, 08:16

sigur, andrei ... te astept ...

ti-am zis, pentru tine, ca doar ne cunoastem si toate cele , si pescuim prin aceleasi locuri etc , putem sa o rezolvam intr-un stil elegant ...

daca esti chitit , dai un avans, si facem grafic de rambursare :D :D :D

Închis