Nu .... benglejariikzoli scrie:Adica sunt chinezariisergiular scrie:Intradevar firma Remington este o foarte cunoscuta firma de arme si echipamente de vanatoare.
Costumele mele sunt achizitionate din Bangladesh si sunt facute pentru USA,
au in punga fiecarui costum, etichete cu Firma Remington dar ele nu sunt atasate de costum.
Daca erau cusute pe costum,probabil un costum era 200 de euro sau cine stie. Costumele sunt impermeabile 100%,verificate,iar captuseala este in mai multe straturi..vata,material,aer... Costumele am uitat sa precizez ca sunt pentru sezonul toamna-iarna?
![]()
![]()
Vand costume de pescuit si vanatoare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Costumele sunt lucrate f bine.Exprimarea mea poate nu a fost tocmai ok. Va dati seama ca daca sunt facute pentru USA nu sunt chinezarii si au o calitate superioara. Pretul lor e undeva la 500 sau 600 Ron parerea mea..Ma repet ..pescarii si vanatorii cu experienta au fost f multumite de ele.. Uitati-va daca va rog cum arata si comparatile cu costume asemanatoare la banii astia..
va multumesc oricum pentru interes.
-
vali stratonov
- veteran

Cum pot intra in posesia unui costum si mai ales cum stiu daca numerele corespund fara a le putea incerca?sergiular scrie:Costumele sunt lucrate f bine.Exprimarea mea poate nu a fost tocmai ok. Va dati seama ca daca sunt facute pentru USA nu sunt chinezarii si au o calitate superioara. Pretul lor e undeva la 500 sau 600 Ron parerea mea..Ma repet ..pescarii si vanatorii cu experienta au fost f multumite de ele.. Uitati-va daca va rog cum arata si comparatile cu costume asemanatoare la banii astia..
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Remington e vestit despre arme.... un mic history :
http://www.remington.com/pages/our-comp ... story.aspx
http://www.remington.com/pages/our-comp ... story.aspx
-
stefi oprea
- veteran