vand contul sotiei de pe rapitori sau schimb cu contul meu

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Radu G H
senior
senior

vand contul sotiei de pe rapitori sau schimb cu contul meu

Mesaj de Radu G H » 28 Mar 2010, 13:54

Buna ziua, domnule administrator!
Nu prea are legatura cu subiectul de fata dar imi asum aceasta chestiune.
Poate ma ajutati sa-mi reactivez contul meu vechi de pe acest forum(rghequipment@yahoo.com, utilizator: radu g) ca sunt nevoit sa utilizez contul realizat in baza adresei sotiei mele mihaelargh@yahoo.com. si nu e ok.
Oricum v-am trimis vreo 6 mailuri si tot atatea rugaminti dar m-ati cam ignorat. Sunt convins ca nu solicit atentii preferentiale si nici favoruri exagerate.

Cu deosebita consideratie!
Radu Groza

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 28 Mar 2010, 16:12

..."Mihaela , dragostea mea..." :?:
...asta nu ai cum sa vinzi si nici cum sa scapi de ea....este o "replica " care va ramane vesnic in sufletul romanului .

Rog un moderator sau chiar adminu' , sa-l ajute pe acest om !

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 28 Mar 2010, 16:38

Mihaelooo, de ce nu-l suni pe Danr?
Poate are omu' treaba de n-a mai intrat pe aici... :wink:
0723660500
Numa' bine.

Radu G H
senior
senior

Mesaj de Radu G H » 28 Mar 2010, 17:26

old_radu scrie:..."Mihaela , dragostea mea..." :?:
...asta nu ai cum sa vinzi si nici cum sa scapi de ea....este o "replica " care va ramane vesnic in sufletul romanului .

Rog un moderator sau chiar adminu' , sa-l ajute pe acest om !
Inteleapta vorba maestre... dar sper sa nu raman si eu doar cu ce a ramas autorul ei...si sa nu mai am acces la propriul cont. Nu ca ar fi o mare tragedie, dar vreau cu disperare sa am personalitatea meaaaaaaaa :lol: si sa nu mai vb in locul lu nevastamea, macar aici si la pescuit.
De altfel... autorul asta era un nene simpatic, problema lui era ca a fost sincer...saracu.

Radu G H
senior
senior

Mesaj de Radu G H » 28 Mar 2010, 17:38

soriniusc scrie:Mihaelooo, de ce nu-l suni pe Danr?
Poate are omu' treaba de n-a mai intrat pe aici... :wink:
0723660500
Numa' bine.
Mai stau un pic ..poate apere ca si cumparator si fac un business bun.

Daca nu...o sa-l sun.

Multumesc de contact !
Poti sa-mi spui Radu...sau Mihaeloo

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 28 Mar 2010, 18:13

Repet pentru a 2000-a oara ca moderatorii nu pot decat sterge, modifica sau muta mesaje. Nu pot modifica nimic la conturi.
Admin-ul o poate face insa atata vreme cat are stand la expozitia superpescar probabil ca nu este si pe net.
Pe de alta parte, cand ai deja un cont e de ajuns sa te conectezi utilizand parola pe care singur ti-ai ales-o. Nu am vazut aici conturi sterse daca nu ai facut scandal.
Si ca sa inchei, clonele sunt interzise.

Radu G H
senior
senior

Mesaj de Radu G H » 28 Mar 2010, 18:58

[quote="tudor"]Repet pentru a 2000-a oara ca moderatorii nu pot decat sterge, modifica sau muta mesaje. Nu pot modifica nimic la conturi.
Admin-ul o poate face insa atata vreme cat are stand la expozitia superpescar probabil ca nu este si pe net.
Pe de alta parte, cand ai deja un cont e de ajuns sa te conectezi utilizand parola pe care singur ti-ai ales-o. Nu am vazut aici conturi sterse daca nu ai facut scandal.
Si ca sa inchei, clonele sunt interzise.[/quinseamna ca

io cred ca administratorul are stand de vreo patru luni...ca de pe atunci i-am solicitat solutia. Ca sa fiu mai explicit.... cand dau parola imi spune ca a expirat si sa iau legatura cu administratorul ceea ce am si incercat sa fac, dar fara succes. Iar din cate stiu eu, nu am facut scandal.
In ceea ce priveste ''clonarea''....pot sa spun ca a fost o stare de necesitate in ceea ce ma priveste.

Radu G H
senior
senior

Mesaj de Radu G H » 28 Mar 2010, 19:03

tudor scrie:Repet pentru a 2000-a oara ca moderatorii nu pot decat sterge, modifica sau muta mesaje. Nu pot modifica nimic la conturi.
Si ca sa inchei, clonele sunt interzise.
Si apropo...daca am facut publica clonarea din proprie initiativa, cred eu ca 1/2 se scuza...asa.. facand abstractie de starea de necesitate, stimate Tudor

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 28 Mar 2010, 19:12

Chestia cu clonarea era o gluma. Am uitat sa pun zambaretul necesar. Ma duc imediat sa ma rog si sa-mi pun cenuse-n cap mergand in genunchi pe coji de nuci. :lol:

Nu precizasei nicaieri de cand ai scris admin-ului.
Probabil, dar nu sunt sigur, adresa mail nu mai e valabila de mult.
Sunt doua solutii :

1) Faci alt cont, oricum pe cel vechi, m-am uitat, nu ai scris nici un mesaj.
2) Intri pe magazinul Totalfishing si ii scrii la contact acolo. (insa ramane intre noi chestia asta)

Radu G H
senior
senior

Mesaj de Radu G H » 28 Mar 2010, 19:25

tudor scrie:Chestia cu clonarea era o gluma. Am uitat sa pun zambaretul necesar. Ma duc imediat sa ma rog si sa-mi pun cenuse-n cap mergand in genunchi pe coji de nuci. :lol:

Nu precizasei nicaieri de cand ai scris admin-ului.
Probabil, dar nu sunt sigur, adresa mail nu mai e valabila de mult.
Sunt doua solutii :

1) Faci alt cont, oricum pe cel vechi, m-am uitat, nu ai scris nici un mesaj.
2) Intri pe magazinul Totalfishing si ii scrii la contact acolo. (insa ramane intre noi chestia asta)
Sa fac alt cont presupune alta adresa de mail..am incercat..si cand imi cerea adresa mail raspunsul era ''adresa deja existenta''.
Multumesc pt. pontul cu T........ing . Stai linistit ca ramane intre noi :D

Scrie răspuns