Vand combo UL
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Vand combo UL
Lanseta Shimano Clarus seria veche (model USA), cel cu blanc maro. 6'6", 2 pieces, 2-6lb, 1/32-3/16oz. L-am luat in toamna la mana a 2-a de pe forum, pescuit o singura data de mine la biban, cca 1h. In opinia mea e un bat mai degraba de clean, la biban prefer bete ceva mai rapide. Manerul prezinta urme de utilizare normale.
Mulineta Pflueger Purist 1325, echivalent cam marimea 1000 de la shimano, nu am cutie la ea, luata de pe forum, de noua, la inceputul anului trecut, manivela se infileteaza in corp. Mulineta are cateva partide, are un marait foarte usor gen daiwa de noua. Nu am desfacut-o.
Pret combo: 400ron in cont + transport fancurier
Mulineta Pflueger Purist 1325, echivalent cam marimea 1000 de la shimano, nu am cutie la ea, luata de pe forum, de noua, la inceputul anului trecut, manivela se infileteaza in corp. Mulineta are cateva partide, are un marait foarte usor gen daiwa de noua. Nu am desfacut-o.
Pret combo: 400ron in cont + transport fancurier
Re: Vand combo UL
valabil
Eventual schimb cu Penn Battle 2 marimea 3000.
Valabil
Valabil
Nu ma mai intereseaza schimbul.
Dau bonus la combo un formax cort-x de 6'6" la care i-am rupt varful si i-am pus un blector de feeder si i-am slefuit unpic manerul. Merge super la bibaneala dar si la clean.
Dau bonus la combo un formax cort-x de 6'6" la care i-am rupt varful si i-am pus un blector de feeder si i-am slefuit unpic manerul. Merge super la bibaneala dar si la clean.
Valabil, combo+bonus 400lei in cont+transport.
Valabil
Valabil
Valabil