Vand combo Shimano de cast ,Zodias 7-21 gr +Cronarch E51
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Vand combo Shimano de cast ,Zodias 7-21 gr +Cronarch E51
Salut ! Un prieten vinde lanseta Shimano Zodias de cast dintr o buc. ,7-21 gr,+ mulineta Shimano Cronarch e51 cu rulmenti Hedgehog Kattobi air HD ceramic la tambur,ambele sunt noi ,un combo demential ,pret 1200 lei.Se pot da si separat 800 mulineta si 500 batul.Tel 0769 68 66 65
-
horia flucus
- veteran

Re: Vand combo Shimano de cast ,Zodias 7-21 gr +Cronarch E51
Foto cu lanseta?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
Am impresia ca esti indragostit de fotografie'am scris acolo ca sunt noi acum repet sunt ne pescuite ,care parte n-o intelegi, daca vrei sa vezi cum arata Zodiasul intra pe You Tube si ai sa gasesti o gramada de filmulete.Iar pentru ce-am scris la inceput iti recomand un D 4 este scump dar merita
-
horia flucus
- veteran

Merci pentru lamuriri, nu mai sunt interesat.
Apropos, stiu cum arata Zodias, dar mai stiu ca au fost pe forum mesaje cu produse noi care de fapt nu erau noi.
Apropos, stiu cum arata Zodias, dar mai stiu ca au fost pe forum mesaje cu produse noi care de fapt nu erau noi.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
Nici nu erai !
-
horia flucus
- veteran

Ca sa intelegi de ce am cerut poze, mulineta la care se face referire in anunt a fost lansata in 2013. imi e greu sa cred ca un model din 2013 a stat nepescuit (nou) o perioada de 5 ani, mai ales daca a si fost tunata cu rulmenti ceramici.
Daca nu vorbim de acelasi produs, te rog sa accepti scuzele mele.
https://www.google.ro/search?q=shimano+ ... 7CrDN6Z9xM:
Daca nu vorbim de acelasi produs, te rog sa accepti scuzele mele.
https://www.google.ro/search?q=shimano+ ... 7CrDN6Z9xM:
Mulineta este noua nouta made in Japan luata dintr un showroom din Bulgaria iar rulmentii sunt in folia Hedgehog originala si au costat 220 lei nu sunt pusi pe mulineta ,eu cand spun ca un obiect este nou asa este, cine a cumparat de la mine poate sa confirme.Asa ca;;;;chiar daca ti e greu sa crezi,,,,,,,,CREZI!,te rog frumos sa crezi!
-
Alexandru Ioanes
- junior

Salut,
Imi poti spune, te rog, care e statusul acestui post? Mai e valabil?
Multumesc,
Imi poti spune, te rog, care e statusul acestui post? Mai e valabil?
Multumesc,
Salut! Da anuntul este valabil!