Lucius de la Blue Fox, 20 gr. – 12 lei

Streamere finlandeze, cap metalic ( cca. 5 gr. ) – 5 buc. + 2 muste bonus – 25 lei

Voblere Balzer Colonel – 2 buc. – 50 lei

6 voblere Dorado ALASKA A2.5F + 1 vobler Strike Pro BABY PRO EG-036 2,5 cm floating – 60 lei

4 Rapala Minnow Spoon, usor modificate, in genul Timber Doodle de la Mepps, pt. a fi mai rezistente la agataturi – 50 lei

1 buc. Mepps Lusox nr.3 silver ( sigilata ) – 7,5 lei

2 cicade Ecogear ( 35 si 40, adik de 3,5 si de 4 cm ) – 50 lei

Spinner Bait River 2 Sea, Crystal Spin – 18 lei

3 pachete Storm WildEye Jigging Shad + 1 pachet Storm Intense Swim Shad ( pt. jigging usor ) – 25 lei

4 cutii Vibrax de la Blue Fox, pt. salau, pastrav si avat – 30 lei

un fel de spinner bait de la Corrigator, cu paleta metalica in fata, in dreptul carligului de pe jig, anti agatatura, de 6 cm, 7 gr., in special pt avat si pastrav – 6 lei

7 streamere montate pe jig-uri, pt. salau, pastrav si biban – 30 lei

3 specialitati Nils Master Bete made in Finland, in ordinea aparitiei : Nix 62, 16 gr., Lotto putin modificata pt. avat si anume am vopsit corpul cu oja alba si 4 straturi de lac si am pus pene pe ancora, Krokodil 60, 12 gr. – 60 lei

2 linguri Atom, pt. stiuca, prima Abu Garcia, 35 gr. a doua Condor de 12 gr. – 16 lei

2 Mepps Minnow nr. 3 si nr. 4 + mepps aglia nr.4 si nr.5 + buzz bait de la Jenzi ( le recomand in special pt. stiuca ) – 30 lei

2 Mepps Minnow nr.1 + 2 Blue Fox Deep Super Vibrax 3/16 ( excelente la pastrav, biban si avat ) – 26 lei

2 Mepps XD + 1 Mepps Aglia Fluo, toate nr.3 – 16 lei

2 Rapala Shallow Rap ( SSR ) de 9 cm, culorile Silver si Fire Tiger – 60 lei

4 Rapala Shallow Rap ( SSR ) de 5 cm – 100 lei

2 Rapala Jointed Shad Rap de 4 cm – 50 lei ( am incercat un experiment vopsindu-le cu oja si apoi le-am dat cu lac, dar nu am reusit sa le incerc inca in noua forma... )

3 Yo-Zuri Arms Shad SP Micro ( 4 gr., 5 cm ) culori BF, TG si AM – 90 lei

Preturile sunt fara transport inclus. Se dau doar la pachet. Comenzi de minim 25 lei.
id messenger : cristi_loves_drums@yahoo.com
tel. : 0743888906 ( Cristi ).