Vand cea mai rapida barcapneumatica din turneul AVP2008-2009
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand cea mai rapida barcapneumatica din turneul AVP2008-2009
Vand cea mai rapida barca pneumatica din turneul AVP 2008-2009, in stare f buna, fabricata CUSTOM foarte usoara si conceputa special pt viteza, lungime 2.50m, latime 1,2m, balon 32cm, chila gonflabila + podina, placa motor tego, material cu tesatura de fibra de 0,7mm si rezistenta 700dtex.
Greutate proprie (barca+podina+vasle+perna)NUMAI 17kg!
Greutate sustinuta pe vant mediu, fara a intra apa in barca: aprox 250kg (2pers X 110kg + bagaje + baterie + motor electric).
Greutate sustinuta pe vant puternic, fara a intra apa in barca: aprox 150kg (1 pers X 110kg + baterie + motor electric).
Viteza de rulaj cu motor electric ET34: 8-10km/h, in functie de conditiile meteo.
Este o barca special conceputa pentru viteza in competitiile interne de pescuit, forma, constructia si greutatea usoara facand-o foarte usor de manevrat si foarte rapida in deplasare.
Pret: 1500 lei.
http://img842.imageshack.us/i/barcate.jpg/
Barca se poate vedea in bucuresti.
0722519440 radu sau MP(pt alte poze).
Greutate proprie (barca+podina+vasle+perna)NUMAI 17kg!
Greutate sustinuta pe vant mediu, fara a intra apa in barca: aprox 250kg (2pers X 110kg + bagaje + baterie + motor electric).
Greutate sustinuta pe vant puternic, fara a intra apa in barca: aprox 150kg (1 pers X 110kg + baterie + motor electric).
Viteza de rulaj cu motor electric ET34: 8-10km/h, in functie de conditiile meteo.
Este o barca special conceputa pentru viteza in competitiile interne de pescuit, forma, constructia si greutatea usoara facand-o foarte usor de manevrat si foarte rapida in deplasare.
Pret: 1500 lei.
http://img842.imageshack.us/i/barcate.jpg/
Barca se poate vedea in bucuresti.
0722519440 radu sau MP(pt alte poze).
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

nu stiu, ob-ule, nu prea imi mai arde... plus ca nu vreau sa mai ajunga vreunu in situatia mea ca sa se schimbe regulamentul.
o echipa intradevar poate retrograda, dar un jucator...NU PREA.
dupa 2 selectii in lot, plus aproape numa peste locul 15, sa pierd 2 ani sa incerc sa mai prind un lot e cam mult pt mine...
stiu, sunt altii mult mai incrancenati, dar stii cat de bine e sa mergi cu o salupa cu 2 prieteni si sa prinzi ce prinzi si TOATA ZIUA SA SE SPUNA NUMAI BANCURI SI SA FIE CATERINCA? aproape uitasem...
sa zicem ca...am vazut unde sunt, sunt bine undfe sunt, si... la pescuit merg oricum, sub orice forma ar fi el.
oricum, poate la 1-2 dastea prietenesti cred ca ajung, ca mi-e si mie dor...
P.S. Hai zi ca nu zboara randunica mea!??
o echipa intradevar poate retrograda, dar un jucator...NU PREA.
dupa 2 selectii in lot, plus aproape numa peste locul 15, sa pierd 2 ani sa incerc sa mai prind un lot e cam mult pt mine...
stiu, sunt altii mult mai incrancenati, dar stii cat de bine e sa mergi cu o salupa cu 2 prieteni si sa prinzi ce prinzi si TOATA ZIUA SA SE SPUNA NUMAI BANCURI SI SA FIE CATERINCA? aproape uitasem...
sa zicem ca...am vazut unde sunt, sunt bine undfe sunt, si... la pescuit merg oricum, sub orice forma ar fi el.
oricum, poate la 1-2 dastea prietenesti cred ca ajung, ca mi-e si mie dor...
P.S. Hai zi ca nu zboara randunica mea!??
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

Masivule, o dai cu tot cu scaunu de birou? 

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- senior