Vand Carb-o-star Deluxe 5-25g rupt
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand Carb-o-star Deluxe 5-25g rupt
Bat Cormoran model Carb-o-star Deluxe(modelul vechi, fabricat in Germania) ,a fost de 2.40m, 5-25g, actiune ML . L-am luat acum o saptamana,era nou si la prima partida am agatat si l-am fortat.A cedat in zona mufarii.Cred ca a fost lovit, altfel nu-mi explic, pentru ca am si modelul de 10-30g si pe acesta l-am fortat si nu am avut probleme. Partea superioara este intacta. Astept oferte.
- stefanflorin
- veteran
-
- utilizator nou
Daca e cumparat de la un magazin care se respecta ar trebui sa ti-l inlocuiasca.Eu am patit-o mai demult cu un bat de crap de la gipo si comercializat de un magazin din Craiova, care la prima lansare cu 80g(desi avea puterea de aruncare pana la 150g)s-a retezat de langa manerul de pluta de parca era taiat cu laserul.A durat ceva pana au adus altul la fel dar s-au tinut de cuvant si l-au inlocuit.Pe cel nou (ca sa nu mai am alte surprize)l-am facut cadou cumnatului din Spania care dupa ce imi multumeste de cadou ma mai suna peste o luna sa imi spuna ca batul de la mine a scos din Ebru intr-o zi cu el 70 kile de crap ,bucati intre 8 si 12 kilestefanflorin scrie:da chiar nu ai garantie la el sa ti-l inlocuiasca? treaba cu ruptul in zona mufarii e de regula defect de fabricatie.

Sunt sigur ca cei de la Cormoran sunt baieti seriosi.
Batul l-am luat de pe okazii, cred ca omul are un magazin de pescuit (vad ca vinde mai multe "scule" de pescuit) si mi-a spus ca acest bat a fost pe stoc si era singurul pe care il mai avea.Slabe sperante sa fie inlocuit deoarece nu se mai fabrica demult, plus ca nu am primit factura si vanzatorul e din Arad. O sa-l sun sa-i spun ,dar slabe sperante sa mai pot recupera ceva.Nemernic scrie:In toamna mi-am cumparat o alumina .... la fel, la prima iesire mi-a crapat partea inferioara, de la mufare. A doua zi mi-au schimbat batul, in baza garantiei
Tito....pune o poza cu batul sa vedem exact pe unde e rupt,si la ce pret il dai?tito scrie:Batul l-am luat de pe okazii, cred ca omul are un magazin de pescuit (vad ca vinde mai multe "scule" de pescuit) si mi-a spus ca acest bat a fost pe stoc si era singurul pe care il mai avea.Slabe sperante sa fie inlocuit deoarece nu se mai fabrica demult, plus ca nu am primit factura si vanzatorul e din Arad. O sa-l sun sa-i spun ,dar slabe sperante sa mai pot recupera ceva.Nemernic scrie:In toamna mi-am cumparat o alumina .... la fel, la prima iesire mi-a crapat partea inferioara, de la mufare. A doua zi mi-au schimbat batul, in baza garantiei

-
- utilizator nou