Vand Carb-o-star Deluxe 5-25g rupt

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

tito
veteran
veteran

Vand Carb-o-star Deluxe 5-25g rupt

Mesaj de tito » 29 Iul 2010, 15:38

Bat Cormoran model Carb-o-star Deluxe(modelul vechi, fabricat in Germania) ,a fost de 2.40m, 5-25g, actiune ML . L-am luat acum o saptamana,era nou si la prima partida am agatat si l-am fortat.A cedat in zona mufarii.Cred ca a fost lovit, altfel nu-mi explic, pentru ca am si modelul de 10-30g si pe acesta l-am fortat si nu am avut probleme. Partea superioara este intacta. Astept oferte.

T.Adrian
veteran
veteran

carb-o-star

Mesaj de T.Adrian » 30 Iul 2010, 01:45

Ai MP :)
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 30 Iul 2010, 10:06

da chiar nu ai garantie la el sa ti-l inlocuiasca? treaba cu ruptul in zona mufarii e de regula defect de fabricatie.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 30 Iul 2010, 10:09

In toamna mi-am cumparat o alumina .... la fel, la prima iesire mi-a crapat partea inferioara, de la mufare. A doua zi mi-au schimbat batul, in baza garantiei
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Dulugeanu Stefan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dulugeanu Stefan » 30 Iul 2010, 11:08

stefanflorin scrie:da chiar nu ai garantie la el sa ti-l inlocuiasca? treaba cu ruptul in zona mufarii e de regula defect de fabricatie.
Daca e cumparat de la un magazin care se respecta ar trebui sa ti-l inlocuiasca.Eu am patit-o mai demult cu un bat de crap de la gipo si comercializat de un magazin din Craiova, care la prima lansare cu 80g(desi avea puterea de aruncare pana la 150g)s-a retezat de langa manerul de pluta de parca era taiat cu laserul.A durat ceva pana au adus altul la fel dar s-au tinut de cuvant si l-au inlocuit.Pe cel nou (ca sa nu mai am alte surprize)l-am facut cadou cumnatului din Spania care dupa ce imi multumeste de cadou ma mai suna peste o luna sa imi spuna ca batul de la mine a scos din Ebru intr-o zi cu el 70 kile de crap ,bucati intre 8 si 12 kile :shock:
Sunt sigur ca cei de la Cormoran sunt baieti seriosi.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 30 Iul 2010, 11:08

Nemernic scrie:In toamna mi-am cumparat o alumina .... la fel, la prima iesire mi-a crapat partea inferioara, de la mufare. A doua zi mi-au schimbat batul, in baza garantiei
Batul l-am luat de pe okazii, cred ca omul are un magazin de pescuit (vad ca vinde mai multe "scule" de pescuit) si mi-a spus ca acest bat a fost pe stoc si era singurul pe care il mai avea.Slabe sperante sa fie inlocuit deoarece nu se mai fabrica demult, plus ca nu am primit factura si vanzatorul e din Arad. O sa-l sun sa-i spun ,dar slabe sperante sa mai pot recupera ceva.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 30 Iul 2010, 11:13

tito scrie:
Nemernic scrie:In toamna mi-am cumparat o alumina .... la fel, la prima iesire mi-a crapat partea inferioara, de la mufare. A doua zi mi-au schimbat batul, in baza garantiei
Batul l-am luat de pe okazii, cred ca omul are un magazin de pescuit (vad ca vinde mai multe "scule" de pescuit) si mi-a spus ca acest bat a fost pe stoc si era singurul pe care il mai avea.Slabe sperante sa fie inlocuit deoarece nu se mai fabrica demult, plus ca nu am primit factura si vanzatorul e din Arad. O sa-l sun sa-i spun ,dar slabe sperante sa mai pot recupera ceva.
Tito....pune o poza cu batul sa vedem exact pe unde e rupt,si la ce pret il dai?
Imagine

Dulugeanu Stefan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dulugeanu Stefan » 30 Iul 2010, 11:14

Batul l-am luat de pe okazii,.......

...da asta e marele risc de a nu "pipai " marfa inainte de a o cumpara

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Iul 2010, 11:38

Dulugeanu Stefan scrie:Batul l-am luat de pe okazii,.......

...da asta e marele risc de a nu "pipai " marfa inainte de a o cumpara
Riscul e sa nimeresti un vanzator neserios ...in rest unele preturi sunt mai bune decat in magazine ......... :wink:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 30 Iul 2010, 11:47

[/quote]
Tito....pune o poza cu batul sa vedem exact pe unde e rupt,si la ce pret il dai?[/quote]
Nu am cercetat prea mult cum se pun poze aici.Batul e rupt exact de la mufa, e retezat, deci nu e crapat.

Scrie răspuns