Ce inseamna "imblaniti doar partea de sus"? Adica de la glezna in sus..? Cred ca ati avut timp sa ii testati si la zapda. Sunteti multumit de ei, adica pe o scara de la 1(nesatisfacator) la 10(dementiali) ce nota le acordati? Vad ca lumea care a cumparat nu se prea inghesuie sa isi dea o parere, asa ca sunteti singurul care puteti lamuri si aceste aspecte inainte de a da si eu o comanda. Uitasem un alt aspect important...talpa este alcatuita din cauciuc moale sau tare, adica e jenanta la pasit, se indoaie mai cu dificultate? Multam si cam atat si sper sa nu par mofturos dar chiar pun pret pe calitate cand e vorba de banul meu.PsiHo scrie:sunt alcatuiti dintr-o singura piele moale, nu sunt lipiti au numai cusaturi,botul este dur,imblaniti doar partea de sus,unde sta picioru are un fel de burete.
sunt usori,au fermoar pe ambele parti cea ce face mai usor incaltatu'-descaltatu'
vand bocanci piele
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
- bau.bau
- utilizator constant

elev pescar
- bau.bau
- utilizator constant

Tot am asteptat unele remarci de la cei ce au cumparat dar in zadar. Asa ca vin eu cu unele completari. Bocanci nota 9,5. Merita pe deplin banii. Piele moale, destul de grosuta si nu chiar foarte fina, cusuti si lipiti, foarte foarte usori, foarte comozi, imblaniti ca un puf. Sunt foarte multumit de ei. Defecte nu cred, poate fermoarul o sa cedeze cu timpul, nu mi se pare atat de calitativ. Multumesc si cumparati cu incredere.
elev pescar
Ai vazut ca se poate
. Si eu am luat bocancii de la domnul fflorin acum vreo 3 saptamani si am iesit cu ei si la plimbare si la pescuit.
Eu nu ma arunc in a le da nota 9.5 dar totusi, sunt niste bocanci de cel putin 8.
La pescuit spinning, adica daca te mai misti din cand in cand, cu siguranta nu o sa inghete picioarele (cu o pereche subtire si una groasa de sosete). Daca se merge constant nu simti deloc frigul iar daca stai pe loc, frigul incepe sa se simta cam dupa 2-3 ore (depinde si de fizionomia si rezistenta la frig a fiecaruia).
Materialele sunt de calitate excelenta, sunt foarte usori si mai ales, datorita fermoarelor, se incalta extrem de repede.
Recomand, ca si domnul fflorin, ca pe talpa sa ii puneti o bucata de pasla pe toata lungimea pentru a preveni condensul.
Concluzie: cei mai buni bocanci calitate-pret pe care i-am gasit pana acum. Mai am o pereche cumparata cu 450 de lei care nu se comporta atat de bine ca astia deci situatia e mai mult decat clara.
Daca aveti banii, cumparati cu incredere ca nu o sa va para rau.
Eu nu ma arunc in a le da nota 9.5 dar totusi, sunt niste bocanci de cel putin 8.
La pescuit spinning, adica daca te mai misti din cand in cand, cu siguranta nu o sa inghete picioarele (cu o pereche subtire si una groasa de sosete). Daca se merge constant nu simti deloc frigul iar daca stai pe loc, frigul incepe sa se simta cam dupa 2-3 ore (depinde si de fizionomia si rezistenta la frig a fiecaruia).
Materialele sunt de calitate excelenta, sunt foarte usori si mai ales, datorita fermoarelor, se incalta extrem de repede.
Recomand, ca si domnul fflorin, ca pe talpa sa ii puneti o bucata de pasla pe toata lungimea pentru a preveni condensul.
Concluzie: cei mai buni bocanci calitate-pret pe care i-am gasit pana acum. Mai am o pereche cumparata cu 450 de lei care nu se comporta atat de bine ca astia deci situatia e mai mult decat clara.
Daca aveti banii, cumparati cu incredere ca nu o sa va para rau.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.