vand bete/combo
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
vand bete/combo
Vand Kistler graphite plus KCBS66, initial de casting, transformat in bat de spin. Initial au fost schimbate doar primele inele si taiat tragaciul, ulterior am dat jos manerul si l-am refacut cu mandrina fuji dps16. E un bat dintr-o bucata.
A iesit un bat fast permisiv pe varf, merge foarte bine la linguri dar si la jiguri, e usor si destul de senzitiv. Este un bat "de stiuca" . Comparativ e mai fast si mai puternic decat un st croix premier ML de 7'.
Bonus: lanseta ted mclogan bush spinner, 20-60grame (real un 10-30), initial de 1,8m dar l-am prelungit putin din maner, e un bat puternic cu o actiune moderat fast, l-am folosit cu naluci mari, spinnerbaituri la stiuca.
Pret: 260 ron cu transport inclus, plata in cont.
In plus si doar in combo cu betele de mai sus, nu o dau separat, o mulineta cabelas pridigy 2000a (capricorn), mulineta e mai veche dar in stare buna functional, am pilit putin din picior ca sa o pot folosi in mandrina originala de la kistler. Pe un tambur power pro de 15lb.
Pret bete + mulineta: 460 ron cu transport inclus la plata in cont.
Pentru poze mp cu adresa de mail. Preturile nu sunt negociabile.
A iesit un bat fast permisiv pe varf, merge foarte bine la linguri dar si la jiguri, e usor si destul de senzitiv. Este un bat "de stiuca" . Comparativ e mai fast si mai puternic decat un st croix premier ML de 7'.
Bonus: lanseta ted mclogan bush spinner, 20-60grame (real un 10-30), initial de 1,8m dar l-am prelungit putin din maner, e un bat puternic cu o actiune moderat fast, l-am folosit cu naluci mari, spinnerbaituri la stiuca.
Pret: 260 ron cu transport inclus, plata in cont.
In plus si doar in combo cu betele de mai sus, nu o dau separat, o mulineta cabelas pridigy 2000a (capricorn), mulineta e mai veche dar in stare buna functional, am pilit putin din picior ca sa o pot folosi in mandrina originala de la kistler. Pe un tambur power pro de 15lb.
Pret bete + mulineta: 460 ron cu transport inclus la plata in cont.
Pentru poze mp cu adresa de mail. Preturile nu sunt negociabile.
Re: vand bete/combo
Valabil
-10 ron
Ma intereseaza si un schimb al betelor cu mulineta daiwa marime 2500, corp de metal sau cu zauber 3000.
Valabil
Valabil, 250 ron cu transport inclus prin posta romana la plata in cont.
Valabil
Valabil, 250ron cu transport inclus la plata in cont.
Tedmcligan s-a dat, kistkerul o sa il pastrez.
Kistler revine la vanzare, 210 ron cu transport inclus la plata in cont.
Se adauga:
- Premier PS70MF2, 310RON cu transport inclus la plata in cont.
Se adauga:
- Premier PS70MF2, 310RON cu transport inclus la plata in cont.