Pentru inceput se vand urmatoarele:
1. Lanseta Berkley Pulse 1.90m / 5-20. Pret 220 lei (noua e appx 300)
A fost pescuita de cateva ori (10-15)pe lacuri, in special la salau si biban.
Pentru cine nu stie lanseta: usurica 103-105g, echipata cu alconite, senzitiva, personal am pescuit-o inclusiv in concursuri pe vant de peste 50kh/h si simteam trasdaturile pana in inima

2. Mulineta Xenos XGB 2000. Pret 120 lei (noua e appx 165)
am pescuit-o de cateva ori si nu o mai folosesc de cel putin un an... are cateva zgarieturi de la cat am mutat-o de colo dincolo etc... Functioneaza bine , jocuri minime, firesti pentur o mulineta pentru clasa ei de pret. Din cate stiu de la un prieten care nu o menajeaza... (Dunare, greutati etc) destul de fiabila. Are tambur de rezerva de alumniu identic cu originalul
Acum e posibil sa existe si un punctul 3. si anume o mulineta Prodigy 2500B.. cu care la fel nu pescuiesc, anul trecut am pescuit 1 data la avat cu ea (am si prins un avat de vreo 4kg la un RNR de 8S

Dar despre asta nu sunt sigur ca o vand; vad ce mai visez zilele astea..dar in principiu vreau sa subtiez coltul cu scule de pescuit...
Bun .
Alte precizari:
1. Reduceri/discounturi, negocieri sangeroase. Aici o parte dintre doritori o sa-si cam piarda timpul... fiindca nu tin mortis sa le vand; ceea ce ne duce la punctul 2. Totusi pentur cine doreste sa le ia pachet le dau impreuna pentru 300 lei.
2. Imi rezerv dreptul de a vinde cui doresc, as prefera din Bucuresti, timpul destul de incarcat, ma face sa simt fiori calduti la gandul de a sta prin oficii postale in Bucuresti. Totusi cu un curier e posibil sa nu zic nu.
MP, YM (cine il stie), FB, tel (la fel cine il stie)
Orice alte detalii sau intrebari, raspund cu placere fie aici, fie pe mesageria privata.
Tinati aproape, mai sunt inca vreo 10-12 lansete, mulinete, barci motoare..dar toate la timpul lor...
Intre timp ma gandesc cu ce sa omor energia in loc de pescuit.