Vand Beast Master
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand Beast Master
Vand Beast Master SBMAX240H.
Lungime: 2.40 m
Plaja greutati: 20-50g
Batul e in stare impecabila, nu prezinta zgarieturi sau inele lovite. Doar pluta e putin intunecata de la utilizare dar se curata cu un smirghel fin.
Pret - 200 lei
Late Edit: ...sau schimb cu voblere, rotative, spinners, echipament, etc
Lungime: 2.40 m
Plaja greutati: 20-50g
Batul e in stare impecabila, nu prezinta zgarieturi sau inele lovite. Doar pluta e putin intunecata de la utilizare dar se curata cu un smirghel fin.
Pret - 200 lei
Late Edit: ...sau schimb cu voblere, rotative, spinners, echipament, etc
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Salut,
Eu nu l-am pescuit decat de cateva ori si nici nu am prins decat cateva marlite cu el, deci nu pot sa iti dau foarte multe detalii.
E un bat bun, placut de pescuit. E greut dar daca e echilibrat bine nu e obositor.
Poate cei care l-au avut si l-au pescuit intensiv pot sa isi dea cu parerea despre el.
Daca esti din Buc putem sa ne intalnim sa il vezi.
Eu nu l-am pescuit decat de cateva ori si nici nu am prins decat cateva marlite cu el, deci nu pot sa iti dau foarte multe detalii.
E un bat bun, placut de pescuit. E greut dar daca e echilibrat bine nu e obositor.
Poate cei care l-au avut si l-au pescuit intensiv pot sa isi dea cu parerea despre el.
Daca esti din Buc putem sa ne intalnim sa il vezi.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Am gasit ceva informatii aici :laurul scrie:te salut Adi.
ce actiune are batul? m0-ar interesa un moderate fast cu actiune parabolica ptr oscilante si boblere....
http://rod.kvazarvps.com/?dia=sel&firma ... g&tup=spin
www.pentrupescuit.ro
Io nu inteleg fraza asta...laurul scrie: m0-ar interesa un moderate fast cu actiune parabolica ptr oscilante si boblere....

Am avut lanseta, e super faina, putin greuta dar nu foarte...
Are actiune semirapida ( deci moderate fast), cam rigida dar cu linguri mai grele merge...
E printre cele mai reusite serii de la shimano, foarte tare, poti sa te bazezi pe ea linistit