Vand barca Porta Bote ( pliabila )
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: Vand barca Porta Bote ( pliabila )
Nu vreau sa fiu carcotas, nici nu e marfa mea si nici nu sunt interesat sa o cumpar, dar 1500 euro e o suma enorma pe care in Romania nu stiu daca o vei obtine vreodata din vanzarea acestei barci....poate cu tot cu motor asa cum zicea cineva mai inaintea mea.....Oricum....bafta la vanzare..... 

cristy
Cine stie despre ce e vorba si avea in plan asa ceva o sa ofere
www.spinningclub.ro
Am zin intr-o postare anterioara ca este negociabil. Cine cunoaste utilitatea ei...stie!krystallboy scrie:Nu vreau sa fiu carcotas, nici nu e marfa mea si nici nu sunt interesat sa o cumpar, dar 1500 euro e o suma enorma pe care in Romania nu stiu daca o vei obtine vreodata din vanzarea acestei barci....poate cu tot cu motor asa cum zicea cineva mai inaintea mea.....Oricum....bafta la vanzare.....

Negociabil!
-
- utilizator nou
Buna ziua....primul meu post pe acest forum!
avand in vedere ca am fost foarte aproape sa cumpar o asemenea barca anul trecut in Suedia (fara suparare dar era la un cu totul alt pret....) as vrea sa va intreb cam cat de negociabil este pretul?
Cu stima si inca o data va rog sa nu interpretati gresit intrebarea mea
avand in vedere ca am fost foarte aproape sa cumpar o asemenea barca anul trecut in Suedia (fara suparare dar era la un cu totul alt pret....) as vrea sa va intreb cam cat de negociabil este pretul?
Nu este nici o suparare. In primul rand, esti in Romania, nu in Suedia. Despre pret... ai numarul meu de telefon intr-o postare anterioara. Suna-ma si discutam.piesenoi111 scrie:Buna ziua....primul meu post pe acest forum!
Inca valabil - pentru cine cunoaste genul asta de barca

Negociabil