Vand barca pneumatica King Fisher model "tunat" 2.70 m,baloane marite,podea pliabila,oglinda motor,toate dotarile si motor termic Suzuki 2,5 CP,patru timpi,achizitionate 2008,nepuse pe apa.Se vand numai impreuna,pret 1200 euro.
o723694848 dupa ora 18.00 - Mircea
vand barca pneumatica + motor termic
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
vand barca pneumatica + motor termic
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

1. nu sunt ale mele. ajut un prieten, in varsta, care, din motive de masina, NU LE MAI POATE TRANSPORTA, SI ... LE-A CAM CUMPARAT DEGEABA.
2. ar mai fi...chestia ca nu prea mai sunt balti prin jurul bucurestiului unde sa intri cu barca saptamanal, si prietenul o considera...o investitie cam neinspirata.
in rest, de barca si motor, numai de bine, barca am vazut-o desfacuta, si e super bine construita, iar motorul...nici macar nu i-a pus ulei,fiind luat din reprezentanta.
2. ar mai fi...chestia ca nu prea mai sunt balti prin jurul bucurestiului unde sa intri cu barca saptamanal, si prietenul o considera...o investitie cam neinspirata.
in rest, de barca si motor, numai de bine, barca am vazut-o desfacuta, si e super bine construita, iar motorul...nici macar nu i-a pus ulei,fiind luat din reprezentanta.
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!