Curand vei vedea ce ai pierdut.
Portabilitatea cea de aur.
bafta!
Vand Barca pneumatica 3m - custom
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Mihai, apreciez ingrijorarea..dar tot la varianta portabila am ramas 
Inca nu ma aventurez la 4m si 10-20cp.. Dar am vrut o barca pe care sa pun si 6-10cp... Tot 2.5cp va face servici deocamdata ... Inca imi place desi multi mi-au prezis ca-l voi schimba dupa cateva iesiri... si dupa 3 ani inca imi place
Barca asta va fi cu 5-6kilo mai grea decat celalata (o vreau sub 40kg) dar cu oglinda mai solida pentru un eventual upgrade de 6cp. La 6cp si 1 om bine centrat in barca..fuge binisor o pneumatica usoara

Inca nu ma aventurez la 4m si 10-20cp.. Dar am vrut o barca pe care sa pun si 6-10cp... Tot 2.5cp va face servici deocamdata ... Inca imi place desi multi mi-au prezis ca-l voi schimba dupa cateva iesiri... si dupa 3 ani inca imi place

Barca asta va fi cu 5-6kilo mai grea decat celalata (o vreau sub 40kg) dar cu oglinda mai solida pentru un eventual upgrade de 6cp. La 6cp si 1 om bine centrat in barca..fuge binisor o pneumatica usoara
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Era o metafora doar. Sa fie cu NOROC barca cea noua !ovidiu scrie:Mihai, apreciez ingrijorarea..dar tot la varianta portabila am ramas
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.