Barca a fost utilizata de mine ca unic propietar si prezinta urme vizibile de utilizare.
Are podina rigida din aluminiu, extrem de solida, vasle si franghie de prindere pe laterale.
Barca a inceput sa piarda aer pe la imbinari si a fost trimisa si reparata la Vicmar (Kingfisher), ocazie cu care a fost aplicata pe baloane si material de intarire/protectie
Are un singur petic pe o spartura in balon, reparata profesional fara nici o problema.
Toate bandourile si accesoriile din cauciuc negru au fost relipite la cald cu adeziv poliuretanic de calitate (ce a fost lipit, nu se mai dezlipeste, garantez)
Trebuie sa menztionez totusi ca barca pierde aer si se desumfla de la o zi la alta, dar tine fara probleme o zi intreaga de pescuit (am renuntat sa o mai bibilesc si sa o repar din cauza ca mi-am luat alta)
Pret de vanzare pentru cine intreaba = 200 euro, iar pentru cine cumpara = 150 euro!, fara transport.
Nu trimit in tara decat cu banii in cont si prefer sa o vand cuiva care poate sa o vada si sa o ridice personal.