vand barca aluminiu linder 430 fishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
vand barca aluminiu linder 430 fishing
vand barca linder 430/160 pret 1650 euro stare impecabila.tel nr 0732918505.
-
- utilizator nou
Re: vand barca aluminiu linder 430 fishing
barca este nepotrivita ptr ce am vrut eu.altfel este impecabila,iar pretul usor negociabil.
colega, este linder model 440 fishing
. Spor la vanzare, e o barca buna daca nu te grabesti
http://linder.se/produkter/roddbatar/440-fishing

http://linder.se/produkter/roddbatar/440-fishing
-
- utilizator nou
multumesc ptr corectare.oricum n-as fi stiut sa pun o fotografie cu ea.intr-adevar acela-i modelul.
-
- utilizator nou
multumesc ptr corectare.oricum n-as fi stiut sa pun o fotografie cu ea.intr-adevar acela-i modelul.
-
- veteran
Barca e super ok daca o folosesti cum zice producatorul....adica sa o "armezi" cu un motor de 5 cai ....se spune despre modelul Linder fishing ca NU GLISEAZA ...sirbu aurel scrie:barca este nepotrivita ptr ce am vrut eu.altfel este impecabila,iar pretul usor negociabil.
Modelul Fisherman 3,55m cum am eu gliseaza cu 5 cai , chiar am masurat viteza de 25,3km/h in conditii de vint calm....cu 10 cai am atins 36km/h....acum am pus 15 cai si astept vremea buna sa fac incercarea in regim de viteza .
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- utilizator nou
adevarat,eu mi-am cumparat intai bici si potcoave adica motor de 15 cai si dupa aceea cal si caruta.problema este ca motorul nu se potriveste (DESI NU L-AM PROBAT) cu barca....Am citit dupa.Sper totusi ca o sa placa cuiva.
nenea vali , probabil ca linder a facut pt dvs un model nou, pt ca cel de 3,55 nu este fisherman, este sportsman, adica cea mai mica din gama lor de barci glisoare. Si nu, n-are legatura cu gama fishing, ce nu gliseaza indiferent de motorizare, astfel incat, mai mult de 8 cai nu ii trebuie, indiferent de incarcatura.
-
- utilizator nou
as vrea sa stiu daca un motor de 8 cai ar fi mai potrivit decat unu de 6cai.daca aveti putin timp d-le Sosoktm sunati-ma si va raman indatorat.multumesc anticipat.am cumparat-o fara sa stiu nimic.am crezut ca fiind o barca mare pot sa-i pun aproape orice motor.
-
- veteran
Din greseala am scris Fisherman in loc de Sportman..
Scuze ...
Eu am pus acum un motor de 15 cai pe barca ...in curind am sa ii fac testul de viteza
sa vad ce iese.))
La barcile Fisherman problema e din constructie nu din motorizare ...de aceea nu gliseaza.
Scuze ...
Eu am pus acum un motor de 15 cai pe barca ...in curind am sa ii fac testul de viteza
sa vad ce iese.))
La barcile Fisherman problema e din constructie nu din motorizare ...de aceea nu gliseaza.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!