numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
stradic
- veteran

dragon scrie:stradic scrie:dragon scrie:............................... doar am citit asa de plictiseala

la toata lumea
Du te la pescuit @dragoane...poate asa mai alungi din plictiseseala.........
sa stii ca eu un chiar merg la pescuit
inchei aici deoarece nu ma pot pune cu tine,stii vorba aia "nu te pune cu...ca te bate cu experienta"
@jarda vasile
scuze pt poluarea topicului,promit ca nu mai scriu nimic...ca,cu DOMNU nu ajung niciodata la capat
vanzare buna
Lasa tu cu proverbe si de astea ca tu estii ce-l care s-a bagat in seama aici...eu am scris doar obiectiv omului!!!!!
Poate vede un moderator si face un pic de curatenie aici!!!!
O tu @ johnnybravo zeu al moderatorilor... "politist" al forumului unde esti??????
Ps.Vanzare buna....cu sau fara cadouri!!!!!
rapala the best vobler in the world
-
jarda vasile
- junior

nene "dragoane"," cainele moare de drum lung......., " am fost destul de clar in anunt, cine cumara lanseta, primeste cadou mulineta, nu are treaba mulineta cu pretul domnule "politist".

-
semlecangheorghe
- veteran

Ce nu-i clar,care cumpara lanseta in pretul ala primeste si mulineta Shimano.
Daca pui pe hartie cat costa inelele fuji sic titanium plus mandrina Andrew's fishing,plus blankul si alea,alea..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
jarda vasile
- junior

jarda vasile scrie:nene "dragoane"," cainele moare de drum lung......., " am fost destul de clar in anunt, cine cumpara lanseta, primeste cadou mulineta, nu are treaba mulineta cu pretul domnule "politist".

-
jarda vasile
- junior

nu stiu daca sunt interesati de lanseta, poate mai degraba de altceva, pe hartie voi pune pentru cine este cu adevarat interesat sa cumpere,