Vand ATV Bombardier Can-Am Limited 800 R
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand ATV Bombardier Can-Am Limited 800 R
Vand ATV Bombardier Can-Am Limited 800 R , an 2010 , 65 ore functionare , 500km , cu urmatoarele dotari : kit senile Camo-Tatoo all-terain , lama zapada comandata electric cu 4 unghiuri de lucru , troliu electric ( +telecomanda) Warn fata si Winch spate , gps cu sistem navigatie Bombardier , scut integral protectie inferioara , genti suplimentare ( 3 spate si una fata ) , husa protectie stationare , roti aliaj 26'
Atv-ul l-am cumparat nou de la Euronautica si este inmatriculat pe firma , se poate elibera factura , pretul de achizitie 16.500 Eur si accesoriile 7500 Eur ( am facturile si garantiile la toate )
Pret vanzare 15.000 Eur
am si foto dar sunt prea mari si nu le pot pune aici , daca este cineva interesat le trimit pe e-mail , pentru o idee este cam ca cel din poza dar este visiniu
Atv-ul l-am cumparat nou de la Euronautica si este inmatriculat pe firma , se poate elibera factura , pretul de achizitie 16.500 Eur si accesoriile 7500 Eur ( am facturile si garantiile la toate )
Pret vanzare 15.000 Eur
am si foto dar sunt prea mari si nu le pot pune aici , daca este cineva interesat le trimit pe e-mail , pentru o idee este cam ca cel din poza dar este visiniu
- Fişiere ataşate
-
- images.jpg (11.21 KiB) Vizualizat de 1724 ori
Re: Vand ATV Bombardier Can-Am Limited 800 R
Vezi ca ai gresit topicul !Incearca mai jos !
Nu trebuie sa-ti ceri scuze
!
Nu trebuie sa-ti ceri scuze

eventual am gresit rubrica , se mai intampla , mi-am dat seama dar nu am reusit sa mai schimb , poate reuseste un moderator sa o faca , nu te ingrijora ca nu i-ti cer scuze
-
- utilizator nou
SALUT.MAI ESTE VALABIL ANUNTUL?TE INTERESEAZA UN SCHIMB CU UN SUZUKI KQ 750 DIN 2008 +DIFERENTA DE 9000 EURO DIN PARTEA MEA?
mi-am luat bombardierul nou de 1000 si mi-am comandat si Comander-ul de 1000
se mai adauga la oferta si remorca Thulle Brenderup pt atv cu platforma basculabila ( incarca si descarca atv-ul inclinand platforma , fara rampe) la 1500 euro , este 2010 fabricata si a costat 2870 Eur
se mai adauga la oferta si remorca Thulle Brenderup pt atv cu platforma basculabila ( incarca si descarca atv-ul inclinand platforma , fara rampe) la 1500 euro , este 2010 fabricata si a costat 2870 Eur
-
- utilizator nou
am incercat sa te sun !