Vand Andrew's Fishing AF-TK66ML

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

candreir
senior
senior

Vand Andrew's Fishing AF-TK66ML

Mesaj de candreir » 10 Feb 2016, 16:54

Matagi Andrew's Fishing AF-TK66ML, inele Fuji KR concept SIC ( KL-H 20 - KT 4.5 ), mandrina Fuji TVS, insertii carbon Matagi, grip EVA Matagi.

Lungime: 6'6"

Putere: 3/16 - 1/2 oz.

Actiune : fast

Lanseta este cumparata de la ULK in luna ianuarie si are o singura iesire la apa. Eu am cumparat-o pentru bibani imbracati dar este prea puternica.
Am cumparat-o pentru ca anul trecut am vazut o lanseta facuta pe acelasi blank dar prelungita la 7' si parea exact ce trebuie. Acum ca am pescuit 2 ore cu ea astazi mi-am dat seama ca nu este potrivita pentru biban. Este o lanseta pentru salau.
Pretul este de 950 lei si nu este negociabil. Se vinde doar cu predare personala in Bucuresti. Pentru mai multe detalii 0767816282-Andrei. :respekt:

vali stratonov
veteran
veteran

Re: Vand Andrew's Fishing AF-TK66ML

Mesaj de vali stratonov » 10 Feb 2016, 23:18

Lungime: 6'6"

Putere: 3/16 - 1/2 oz.

Actiune : fast
Andrei draga cum ai si crezut ca e o lanseta pt biban??
Daca ai fi interpretat corect inscrisurile vedeai ca nu e ce iti trebuie tie,,,

Lungimea e ok ...
Actiunea de asemenea ....
Senzitivitadea la fel...

Nu stiu cum te-ai putut gindi ca o lanseta ML si putere de aruncare de pina in 14 gr e potrivita pescuitului
la biban.... :roll:

Poate la bass...fratele mai mare a bibanului.. :lol1: .
E o super lanseta de salau....poate data viitoare iti faci mai bine temele si nu vei mai fi dezamagit...si nici nu vei
mai face investitii nepotrivite.

In rest sunt sigur ca ULK ti-a legat o lanseta frumoasa. :respekt:
Pacat ca trebuie sa o vinzi.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

candreir
senior
senior

Mesaj de candreir » 11 Feb 2016, 11:21

Lanseta este foarte frumoasa si foarte bine lucrata. Dupa cum am spus vazusem anul trecut (nu am pescuit cu ea) o lanseta pe acelasi blank dar prelungita si care parea ca merge foarte bine pentru ce vroiam eu adica bibani trecuti de prima tinerete. Temele le am facute si nu ma iau dupa ce scrie scrie producatorul pe un blank sau o lanseta. Nu dau si nu cer sfaturi in ceea ce priveste o lanseta sau un blank. Prefer sa il testez eu pe cheltuiala mea.
In concluzie este o lanseta fff buna pentru pescuitul salaului din barca. :respekt:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Feb 2016, 14:49

Prefer sa il testez eu pe cheltuiala mea.
Asta ti-a reusit pe deplin. :respekt:
Nu dau si nu cer sfaturi in ceea ce priveste o lanseta sau un blank
La asta ar merita sa meditezi.... :roll: :roll:
Macar sa discuti cu rodbuilderul ....daca nu cu noi "pulimea"... :roll:
Spor. :wink:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Feb 2016, 15:54

Totusi ca sa nu ti se para ciudat ca am intervenit in topicul tau iti spun ca detin 2 lansete pe blank-uri Andrew"s , una legata de Gabi Udila la Craiova si cealalta legata la Cluj de colegul ULK ...

Amindoua sunt impecabile si dedicate pescuitului bibanului mic sau capital :lol1: :lol1: ...cu putere de aruncare de 5 gr si 7 gr ....suficenta chiar si la pescuitul pe ape adinci , gen Bicaz , Snagov....etc.

P.S . Eu unul m-am sfatuit cu cei mai priceputi rodbuilderi din Ro :respekt: inainte sa ma hotarasc sa mi le fac....si nu regret deloc :D :D :D

O fi bine ..o fi rau nu stiu...stiu sigur ca ale mele nu vor fi la vinzare niciodata . :lol1: :lol1: :lol1:

candreir
senior
senior

Mesaj de candreir » 11 Feb 2016, 17:24

Eu am cumparat lanseta gata facuta. Nu ma intereseaza la cati pescari si rodbuilderi ai cerut parerea cum nu ma intereseaza nici catusi de putin ca lansetele respective nu vor ajunge la vanzare.
Fiecare are stilul lui de pescuit si daca eu am considerat ca o lanseta este potrivita din punctul meu de vedere unui anumit stil de pescuit asta nu inseamna ca nu stiu sa citesc si sa interpretez inscrisurile producatorului. NU inteleg de ce te freaca interesul de ceea ce fac eu. Zic sa iti vezi de treaba si de lansetele tale alea facute dupa sfaturile celor mai buni pescari.
Nu poate unu sa traga o basina ca se gaseste cate un frustrat care se baga in seama. Cand o sa am nevoie de parerea ta de pescar mare mare te anunt eu. Pana atunci te rog sa iti vezi de treaba.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Feb 2016, 18:18

La noi in Ardeal umbla o vorba :

"Prostu nu e prost destul daca nu e si fudul""... :headbash: :headbash: , asta ca sa iti raspund la treaba cu frustrarea. :wink:

Lasind la o parte limbajul de mitic care crede ca a pus coada la cireasa ...mesajul pe care nu l-ai inteles si nici nu cred ca te duce mintea sa il intelegi e acela ca ,nu e totul sa ai bani sa cumperi ce vezi la altii, asa ca toti cocalarii de capitala :wallbash: ci sa te duca mintea sa faci sau sa cumperi ce e potrivit "stilului" de pescuit pe care vrei sa il abordezi...

In rest numai de bine si vinzare usoara.

candreir
senior
senior

Mesaj de candreir » 11 Feb 2016, 19:22

Cu siguranta esti un frustrat care nu are ce face si se baga aiurea in seama. E bine ca te duce pe tine capul. Daca nu ai ce face pune mana si freaca coada la cireasa. Daca tu te crezi cel mai destept nu inseamna ca asa este. Te bagi ca prostul unde nu iti fierbe oala dar na esti ardelean si restul sunt cocalari. Ce ne facem noi restul fara tine mai ''desteptule'' care esti tu.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 11 Feb 2016, 23:12

Vanzare esuata. Garantat.

candreir
senior
senior

Mesaj de candreir » 12 Feb 2016, 16:27

Daca zici tu asa o fi.