Vand allrounmarine airstar 260 +- johnson 8 cai 2 t
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Vand allrounmarine airstar 260 +- johnson 8 cai 2 t
negociabil in limita decentei pentru pescari, studenti si pensionari. Nu, nu se cumuleaza reducerile pentru mai multe categorii.
Sau schimb yamaha 25 cp 2 t dupa 2002.
Sau schimb yamaha 25 cp 2 t dupa 2002.
- crapmaniacul
- veteran

Tare si barca , insa motorul e chiar de belea ...
Barca e decenta pt spiningarul care accepta compromis de spatiu pentru luxul de a a da la apa o ginflabila usoara. Hai ca incepe scoala si dati banii pe carioci cand se sinucide stiuca mai abitir.asa cum spuneam , usor negociabil ca sa fie bine.
barca scade pe perioada limitata la 1500 lei sau 340 euro, adica la aprox 50% din pretul de nou, pentru o barca mai tanara de 2 ani. E pacat de ea, la mine zace degeaba.
Reducere FINALA
barca scade la 300 euro. Daca se cumpara la pachet cu motorul, pret pachet 850 euro/3800 lei.
barca scade la 300 euro. Daca se cumpara la pachet cu motorul, pret pachet 850 euro/3800 lei.
lecturand pe net, am aflat ca barca merge si la stationar, deci adaug bonus 500 grame de ttx, sa se indulceasca afacerea. E rau sa iasa barca la 200 euro peste pretul de piata al motorului?
- crapmaniacul
- veteran

Barca e pomana la banii aia ... Motorul e ceea ce trebuie la Dunare si e bine in banii lui si in starea in care se afla ... cred ca cei mai multi pescari au inceput sa reinventeze cocolosul si patratica si pluta de cocean de porumb ca sunt ieftine, insa nici nu stiu ce pierd ... Spor la vanzare !sosoktm scrie:Reducere FINALA
Merci! ramane valabil doar vanzarea, am gasit ce motor cautam. Final barca 250 eur, prefer sa o dau cadou daca nu se gasesc doritori. 850 in pachet cu motorul. Si gata!
- crystianoo
- veteran

Cand ti-am pus "caramida" in mana nu ai vrut 
PS Recomand...motorul Tzipleti
l-am vazut si testat cu Sorin pe Snagov,pot spune cu mana pe inima (NOU) 
PS Recomand...motorul Tzipleti
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...