1. St. Croix Avid 6'6" medium, fast, 2 buc, 3/16-5/8 oz. Cumparat de pe forum in 2013 de la userul ADV care l-a prezentat ca fiind nou. Nu am motive sa nu-l cred. Lanseta nu are probleme si a fost pescuita cam 80-100 ore.
Pret: 500 lei
2. Andrew's Fishing AF-TK 66 ML prelungit la 7', custom Sava. Are inele Fuji SIC, primele 3 Y, iar restul micro. Lanseta arata ca in ziua in care a iesit pe usa lui Andrei. In mai face un an de cand o am. Daca o sa cititi review-ul meu despre aceasta lanseta poate o sa va intrebati de ce o vand. Raspunsul e simplu: G Loomis NRX.
Pret: 1000 lei
3. Phenix UMBX-700H, custom Sava. Lanseta este montata de casting si are inele Fuji SIC. In iulie face un an de cand am primit-o de la Andrei. A fost pescuita 2 zile in delta si vreo 2-3 antrenamente de cast pe balta. A prins un singur salau.
Pret: 1000 lei
4. Daiwa Team Daiwa Advantage 2000, cu tambur de rezerva si Sufix Performance de 10 Lb, Moss Green, pe tamburul principal. Mulineta am cumparat-o de noua in 2013. Pescuita 2 partide in 2013, vreo 20 anul trecut si inca 2-3 partide anul asta. Mulineta merge bine, dar a suferit un accident anul trecut. Am cazut peste ea si i-am indoit piciorul. Am reusit sa-l indrept, dar semnele operatiunii au ramas.
Pret: 400 lei (pentru ca se cunosc semnele operatiunii de indreptare a piciorului, nu pentru ca ar avea probleme)
5. Daiwa Bradia 2000, fara firul din poze. Mulineta am cumparat-o de noua in Septembrie 2014. In iarna i-am facut upgrade la Edi cu 3 rulmenti: unul sub tambur, unul la galet si unul la knob. Acum merge mai bine decat atunci cand era noua. Nu are zgarieturi sau alte probleme.
Pret: 800 lei
6. Shimano Chronarch 201E7 + aprox 100 m de Sufix Performance de 20 Lb. Cumparata SH de pe forum, anul trecut. I-am facut o revizie totala la Edi, in care am constatat ca nu are niciun fel de uzura la interior, si i-am schimbat rulmentii de la tambur cu unii ceramici. A fost pescuita exact cat UMBX: 2 zile in delta si 2-3 antrenamente pe balta. Are o zgarietura mica, dar profunda, in fata, deasupra levelwindului (sau cum s-o numi piesa pe unde iese firul). Asa am cumparat-o.
Pret: 650 lei
Accept si schimburi cu Shimano 2014 Stella 2500 sau Daiwa Certate Hyper Custom 2500R sau 2508.
Tel: 0723.654.882
Poze Avid

Poze Andrew's Fishing

Poze Phenix UMBX

Poze Daiwa Advantage

Poze Daiwa Bradia

Poze Shimano Chronarch