1. St. Croix Avid 8'6" heavy, fast, 2 buc, 1/2-2 oz. Cumparat de nou in ianuarie 2011 si pescuit aprox 80-100 ore. Batul arata foarte bine, dar colierul fix (nu piulita) de la mandrina se rasuceste usor stanga-dreapta.Nu este o problema, dar cand era nou statea fix. Lanseta vine impreuna cu tub de transport rigid din PVC imbracat in material textil gros, capac cu fermoar si bretea pentru pus pe umar.
Pret: 650 lei

2. St. Croix Avid 6'6" medium, fast, 2 buc, 3/16-5/8 oz. Cumparat de pe forum in 2013 de la userul ADV care l-a prezentat ca fiind nou. Nu am motive sa nu-l cred. Lanseta nu are probleme si a fost pescuita tot cam 80-100 ore.
Pret: 500 lei

3. Daiwa SS1300, fara firul din poze. Mulineta este modelul de Japonia. Cumparata de pe forum prin februarie 2011. Nu ii stiu istoricul pana atunci.Am servisat-o atunci si...pescuit. Exceptand jocurile specifice modelului, mulineta merge bine, dar a suferit un accident in timpul transportului. Bratul galetului, acolo unde se prinde in rotor prin acel nit, s-a fisurat. Am incercat sa pozez fisura, dar nu cred ca se vede. Am tot pescuit cu ea asa fisurata si nu este absolut nicio problema. Ba chiar a reusit sa scoata recordul meu la salau.
Pret: 150 lei (avand in vedere acel brat fisurat)

4. Daiwa Team Daiwa Advantage 2000, far tambur de rezerva, dar cu Sufix Performance de 10 Lb, Moss Green, pe tamburul cu care se vinde. Mulineta am cumparat-o de noua in 2013, de pe forum. Pescuita 2 partide in 2013, vreo 20 anul trecut si inca 2-3 partide anul asta. Mulineta merge bine, dar a suferit si ea un accident anul trecut. Am cazut peste ea si i-am indoit piciorul. Am reusit sa-l indrept, dar semnele operatiunii au ramas.
Pret: 350 lei (pentru ca se cunosc semnele operatiunii de indreptare a piciorului, nu pentru ca ar avea probleme)

5. 276 buc jiguri Matzuo Sickle Black Chrome (4-28 gr). Unele au fost pe gume, dar nu neaparat si pescuite. Cele cu probleme le-am aruncat.
Pret: 150 lei

6. Plastice
Cabelas Go To Hoochie Koochie 3" - firetiger - punga sigilata 10 buc
Fox Rage Rip Shaker 9 cm - motor oil - 4 bucati in punga
Lunker City Shaker 8 cm - Limetreuse - punga 10 buc - 2 buc intepate, dar nu sunt rupte sau zgariate
Lunker City Shaker 8 cm - Mahi Mahi - punga 8 buc - 1 buc intepata, dar nu e rupt sau zgariat
Sakura Grem Shad 9 cm - Firetiger - punga 4 buc - 1 buc intepata, dar nu e rupt sau zgariat
Sakura Punshad-T 7,5 cm - Mulet - punga 4 buc - 1 buc intepata, dar nu e rupt dau zgariat
Sakura Punshad-T 7,5 cm - Pearl White - punga 4 buc - 3 intepate, nu in cea mi buna stare si ceva ingalbenite de la alte plastice
Sakura Punshad-T 7,5 cm - Tiger Chartreuse&Holo - punga 3 buc - 1 buc intepata, dar nu e rupt
Sakura Punshad-T 7,5 cm - Watermelon Peper - punga 4 buc
Gary Yamamoto Swimming Senko 5" - Blue pearl / Silver Flk - punga 9 buc
Gary Yamamoto Swimming Senko 5" - Chartreuse / BLK Flk - punga 8 buc - 1 buc intepata, dar nu e rupt sau zgariat
Gary Yamamoto Swimming Senko 5" - Watermelon / Blk&Red - punga 10 buc - 1 buc intepata, dar nu e rupt sau zgariat, iar o bucata este intepat si scurtat aprox 2,5 cm
Big Bite Baits Paddle Tail 2" - Chartreuse Shine - punga 10 buc - 1 buc intepata, dar nu e rupt sau zgariat
Big Bite Baits grub 3" - Tomato Core - punga 9 buc - 1 buc intepata, dar nu e rupt sau zgariat
Big Bite Baits grub twin tail 4" - White - punga 9 buc - 1 buc intepata, dar nu e rupt sau zgariat
Big Bite Baits grub twin tail 4" - Orange/Yellow - punga 10 buc
Big Bite Baits grub twin tail 4" - Chartreuse - punga 10 buc - 1 buc intepata, dar nu e rupt sau zgariat
Big Bite Baits grub twin tail 2" - Chartreuse - punga 10 buc
Big Bite Baits grub twin tail 2" - Yellow - ping 10 buc
Big Bite Baits grub twin tail 2" - White punga 10 buc
Big Bite Baits grub twin tail 2" - Orange punga 10 buc
Pret: 180 Lei