Vand 2 tamburi de Ryobi Applause 4000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand 2 tamburi de Ryobi Applause 4000
Vand 2 tamburi de Ryobi Applause 4000.se potrivesc si la Applause de 3000 ,Zauber de 4000 sau 3000
Buna ziua.
Sunte-ti siugur ca se potrivesc la Zauber 3000 ?????. Ati facut vreo proba ???. Eu am luat de la un prieten tamburi de la Ecusima 3000 si le-am pus pe Zauber 3000. Se potrivesc partial, la modu ca nu pot strange frana la maxim sau macar aproape de maxim, dupa cateva ture pe frana aceasta se da peste cap. Nu prinde.
Daca se potrivesc as dori si eu macar unu.
Respect.
Sunte-ti siugur ca se potrivesc la Zauber 3000 ?????. Ati facut vreo proba ???. Eu am luat de la un prieten tamburi de la Ecusima 3000 si le-am pus pe Zauber 3000. Se potrivesc partial, la modu ca nu pot strange frana la maxim sau macar aproape de maxim, dupa cateva ture pe frana aceasta se da peste cap. Nu prinde.
Daca se potrivesc as dori si eu macar unu.
Respect.
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????
"" DA-M PLACE ""
"" DA-M PLACE ""
In grupul meu de pescari nimeni nu are Aplause iar eu am cumparat o mulineta Zauber 3000, m-am bucurat de pretul bun la care am gasit-o iar cand a ajuns la mine surpriza, in cutie nu era decat un singur tambur. Sunt cateva luni de cand caut ceva un tambur de Zauber 3000 sau ceva sa se potriveasca 100%. Daca puteti face o proba ar fi perfect.
RESPECT.
RESPECT.
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????
"" DA-M PLACE ""
"" DA-M PLACE ""