Un cutit serios

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Radu_T
veteran
veteran

Re: Un cutit serios

Mesaj de Radu_T » 28 Feb 2015, 00:21

:respekt:
Up!

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 02 Mar 2015, 16:58

ce inseamna negociabil? esti dispus sa lasi 450 de lei din pret, spre exemplu? :D

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 02 Mar 2015, 17:40

:P :P :P
Tare asta...
Ok...las ...dar iti trimit doar teaca :-) ...necusuta :-)

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 02 Mar 2015, 19:58

si mai tare e pretul... si nu inteleg de ce..
De 500 lei se pot face multe. de exemplu, se pot cumpara cel putin 25 cutite din Europa, de la Dragonul 7, care taie firu de par, sau foaia de hartie...
....

Mi-a parut aberant pretul, de asta am vrut sa intervin.
Vanzare buna!
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 02 Mar 2015, 21:11

Dreptu tau sa ai o parere ...dar esti slab informat ...referitor la materialele din care este facut cutitul asta...si cele de la europa...dragonu..etc...care intradevar taie firu de par si hartia....si cam atat
De regula lucrurile facute manual...sunt net superioare celor de serie...atat calitativ cat si ca aspect...de China Market nu mai zic...
Este ca si cum ai compara Lamiglas cu Baracuda...pana la urma ce masa costa Lamiglasu atat ca doara tot carbon ii...sau fibra de sticla...dupa caz...ca sa nu vorbim de cele custom...
Daca vrei sa afli de ce costa atat...google.com. ..o sa iti zica preturile la un cutit facut 'in casa' , dar facut cum trebuie ,nu ca cele din benzinarii,dragonu sau puncte bonus la Lidl.
Nu sunt deranjat de remarca Dvs. am vrut doar sa incerc sa va explic pretul. Numa bine!

cipanu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cipanu » 02 Mar 2015, 21:17

AH .....ce m-as baga in discutie da ce sa zic ,NU E PROST CINE CERE E PROST CINE DA .PUNCT

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 02 Mar 2015, 21:25

[quote="Radu_T"]Un cutit cu o lama destul de mare...14cm...lata de 3.5cm...nu foarte groasa 4mm...otelul este semi-inoxidabil,tratat cu clorura ferica...culoarea manerului este in realitate mult mai frumoasa...in poze nu era dat cu ulei...teaca groasa,solida... cu o moneda olandeza cusuta in centru(nu are o specificatie anume)
Pentru alte poze mai clare si detaliate ...Mp

Pret : 500ron(negociabil)

Ma bag aiurea in discutie. Nu contest pretul sau calitatea manoperei. Cand eram copil (adica acum multi ani), Tatal meu coroda placile pentru circuitele electronice cu clorura ferica. Acum eu ce sa cred? Tatal meu habar nu avea ce face, cu toate ca era un electronist de "marca"? Cum se poate trata un metal cu ceva care "ajuta" la oxidare (corodare)?

Radu, nu mi-o lua in nume de rau, dar chiar sunt in ceata. :bere:
Bucuresti

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 02 Mar 2015, 21:45

Stim bine ce face corodarea cu clorura a placilor electronice si ce efect are clorura asupra cuprului...o exprimare gresita..."tratat"...este bagat in clorura deoarece am dorit sa ii fac culoarea lamei gri...apoi am slefuit lama pana la luciu pentru ca am considerat nepotrivit gri-ul respectiv.
In plus eu am facut o oxidare nu o corodare...oxidarea are ca rol protejarea lamei de rugina...nu zic ca nu va ruginii (tinut in conditii de umiditate ceva vreme)...va ruginii dar greu dupa oxidarea cu clorura.Nu este un tratament ...este o patina...singurul tratament este cel termic.
In plus feugen nu am de ce sa ma supar...tu ai cerut o informatie sau o lamurire...dar restu??

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 02 Mar 2015, 21:48

cipanu scrie:AH .....ce m-as baga in discutie da ce sa zic ,NU E PROST CINE CERE E PROST CINE DA .PUNCT
Esti bine venit in discutie...si chiar poti dezvolta ce ai scris mai sus...nu fac parte din cei care se supara cand cineva doreste detalii sau are alte pareri decat mine... :respekt:

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 02 Mar 2015, 23:40

:) doar teaca necusuta 50 de lei? dar daca stau bine sa ma gandesc, chiar are nevoie de teaca dl. cutit? sa nu imi spuneti ca la pretul asta atat de mic -pt un cutit custom -chiar si taie :)
fara sa o dam pe oclite, mi se pare aiurea sa dai un pret negociabil- la fel cum mi se par discounturile. ajngem sa credem ca ce cumparam fara discount e o teapa. si ca ce e cu dscount e bun. mi se psre mult mai ok sa incepi cu un pret si gata: ba, cutitul asta nu e de stand up comedy, e cutit serios, de aia costa 450 ultimul pret. uite ce incruntat e. e interzis la cafe deko. doru octavian dumitru are cosmaruri cu el. e serios, ce mai. 450 ultimul pret. este?

Scrie răspuns