Ultra light

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 26 Ian 2009, 11:57

nu stiu ce sa zic.......am intepat strap exact pe prima cadere a jigului (dupa caderea in apa) pe olt...cu carlig 2/0 si fluorocarbon de 0.14 si carligul a trecut prin falca superioara.si nu o fost un caz izolat....am luat 3 exact la fel in aceeasi dimineata. :)
bine...nu vreau sa fiu capos......fiecare are preferintele si stilul lui de pescuit asa ca iti dau dreptate si tie :wink:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 26 Ian 2009, 12:00

@Leba
E extrem de scumpa,iau un JDM la banii aia.Modelul de care zici nu l-am gasit pe nicaieri.

@Tali
Pescuiesc mai mult pe balta si din barca,ocazional mai scap pe un canal de fuga,lanseuri de 15-20 m.Eu zic ca este ok.mai ales pe un ex-fast tinand cont de faptul ca UL il pescuiesc in partea in care turbina barajului e oprita(bibi,strap)

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 26 Ian 2009, 12:34

@Tali
Pescuiesc mai mult pe balta si din barca,ocazional mai scap pe un canal de fuga,lanseuri de 15-20 m.Eu zic ca este ok.mai ales pe un ex-fast tinand cont de faptul ca UL il pescuiesc in partea in care turbina barajului e oprita(bibi,strap)
Atunci se potriveste de minune :wink:
nu stiu ce sa zic.......am intepat strap exact pe prima cadere a jigului (dupa caderea in apa) pe olt...cu carlig 2/0 si fluorocarbon de 0.14 si carligul a trecut prin falca superioara.si nu o fost un caz izolat....am luat 3 exact la fel in aceeasi dimineata.
adrignat nu mai inteles nu contest faptul ca trinisu e extra-fast si poti intepa cu putere ci faptul ca de la 30m+ intepatul devine problematic!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 26 Ian 2009, 12:49

Deci eu am Trinisul ML 7' 1/8 - 3/8 oz extra fast, adica 2,13m 3,5 - 10g si vreau sa spun ca e dementiala pentru bibi mai ales, ca pentru asta o folosesc eu.... din barca nici nu-ti trebe mai lunga.... cu PP de 10lb si cicada de 4 grame lansez peste 30 de metrii linistit in conditii de vant slab, evident. Io zic daca tot te manca carapacea si vrei sa dai un ban, ia trinisul nu da banii pe rookie... e alta Marie cu alta palarie...if you know what i mean... :lol: Si zi ce ati facut ieri la concurs... :wink:

leonb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de leonb » 26 Ian 2009, 12:58

cine isi face o pomana sa imi arate si mie un trinis de aproape?? in bucuresti, evident...ma gandesc sa imi iau si eu ceva ex-fast, ca nu am avut niciodata...

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 26 Ian 2009, 13:21

shootgun scrie:Deci eu am Trinisul ML 7' 1/8 - 3/8 oz extra fast, adica 2,13m 3,5 - 10g si vreau sa spun ca e dementiala pentru bibi mai ales, ca pentru asta o folosesc eu.... din barca nici nu-ti trebe mai lunga.... cu PP de 10lb si cicada de 4 grame lansez peste 30 de metrii linistit in conditii de vant slab, evident. Io zic daca tot te manca carapacea si vrei sa dai un ban, ia trinisul nu da banii pe rookie... e alta Marie cu alta palarie...if you know what i mean... :lol: Si zi ce ati facut ieri la concurs... :wink:
La concurs.....aaaaaaa,din 60 pescari,59 barbati si o femeie ,ghici cine a castigat!
Ai ghicit,era Cristina Malutan.S-au luat trei pesti pe balta.Locul 1 salau de 640 grame locul 2 marla de 340 si locul3 ,nu mai stiu ceva icre de marla.Daaaa, am primit toti medalie si diploma :wink:

On-topic acum
Cred ca merg pe Trinis dar trebuie sa incap si cu mulineta in buget.Poate se baga cineva si are de vanzare ceva deosebit,mai astepta azi,te anunt cand am facut achizitiile

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 26 Ian 2009, 13:25

leonb cauta la mimteam ca ei sunt importatorii

leonb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de leonb » 26 Ian 2009, 13:38

@ tali
merci pt idee, insa cand intru intr-un magazin de pescuit, ma simt ca un criminal si am impresia ca sunt privit asa...probabil e doar o impresie...
o sa pun anunt de cumparare si daca am vreo oferta o s-o tin atunci in mana...

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 26 Ian 2009, 13:45

Io pe Trinis am pus o Daiwa Exceler Plus,de 2000... desi imi doream o Shimano, dar nu au marimea pe care o vroiam eu... 2500 era prea mare si 1000 sau 750 prea mici.... e prima Daiwa pe care o am de cand ma stiu si altceva decat Shimano dar deocamdata sunt multumit de ea... ce mi se pare mie ciudat la ea e ca are bail-arm-ul prea gros si e mai grea decat o shimano de 2500... in rest...sa vedem...
Felicitari pentru diploma si medalie! :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 26 Ian 2009, 14:06

io pe rookie am un daiwa laguna 1000 si se impaca de minune.pentru trinis......iti trebuie o mulineta o tzara mai mare.

Scrie răspuns