nu ma simt nici oblete si nici rapitor, sunt doar un om normal care aflu aici ca sa vand cateva obiecte, daca vreunul dintre voi se crede bascalitor, e problema vostra probabil ca asta este nivelul vostru, insa eu nu sunt obligat sa dau curs prostiilor voastre,Considerati ca acesta este ultima mea interventie in acest sens, de acum voi raspunde doar cumparatorilor interesati cu adevaratObletele scrie:Nici Obletele nu si le dorestecipic scrie:Ai nimerit printre rapitori ca un oblete
TREBUIE SA LE AI
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: TREBUIE SA LE AI
nu ma consider nici oblete si nici rapitor, sunt un simplu om care ma aflu aicipentru a vinde, insa sunt surprins cata rautate si invidie e in jurul meu, inca odata am simtit sa exolic de ce ma aflu aici si nu voi mai avea alta interventie, consider ca unii de pe aici nici nu merita sa ma mai adresez lor in nici un fel.Rog frumos aveti decenta si abtineti-va cei mistocari, pentru cei interesati cu adevarat le stau la dispozitieObletele scrie:Nici Obletele nu si le dorestecipic scrie:Ai nimerit printre rapitori ca un oblete
o seara buna
@blade,domnule draga ....va doresc vanzare buna,dar majoritatea celor de aici cumpara sau vand produse si accesorii pt un altfel de pescuit....destinatia produselor dv nu prea isi au rostul pe aici...si mai ales titlul topicului..a atras sumedenia de posturi care v-au produs deranjul ...de suprafata...ca in fond nimeni nu are nimic cu dv !
Sper ca acum ati inteles !!!
Sper ca acum ati inteles !!!
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
Vezi tu prin sloganuri de genul pe care l-ai pus tu in titlul anuntului postat de tine lumea se entuziasmeaza atat de tare inainte sa dea click pe anunt incat devine o dezamagire atat de mare cand citesc anuntul si vad ca e vb de feeder ,adica stationar
....noi spinningarii ne iubim atat de mult cu stationaristii incat ne facem declaratii de pe un mal pe altul prin zbieraturi,tipete cu cuvinte care nu pot fi reproduse acilisa
!!! Si sa fim seriosi ''TREBUIE SA LE AI''.... in prima faza am crezut ca e vb de Bianca si Cruduta iar in creierul meu plin de fetishuri deja se derulau scene care mai de care mai aprinse
Nu te supara si vanzare rapida iti dorim
Nu te supara si vanzare rapida iti dorim
De ce ma provoci sa -ti citesc anuntul?
am fost dezamagit sa vad ca vinzi ceva ce noi nu cautam aia pe forum.
E pe dracu...... !?cipic scrie:.... iar in creierul meu plin de fetishuri deja se derulau scene care mai de care mai aprinse![]()
Unii pierd banii mai repede ca la loto...
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Scuze Blade, eu pescuiesc si la feeder dar asta e faza zilei!Obletele scrie:Nici Obletele nu si le dorestecipic scrie:Ai nimerit printre rapitori ca un oblete
spinning-addicted!
cu multa speranta am deschis si eu pagina, vazand titlul...!!...cu multa dezamagire constat ca, si daca ar fi cineva interesat, pentru un user care si-a deschis cont aici doar ca sa vanda ceva.... fara un istoric pe forum, fara alte vanzari pe forum si pareri din partea colegilor.... greu !!...
concluzie: new member, activ din 19 feb, sorry... nu prea ai sanse!
concluzie: new member, activ din 19 feb, sorry... nu prea ai sanse!
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
-
gabi udila
- senior

Pe alte forumuri exista regula unui numar minim de postari, inainte de a avea dreptul sa postezi ceva in topicul rezervat vanzarilor.
Cred ca e cazul ca onor moderatorii sa realizeze ca mai au si indatoriri, nu numai dreptul de a sterge postari dupa bunul plac. Nu va simtiti atacati, ma refer la unul singur si stie el care.
Astfel s-ar reduce la minim cazuri ca acesta, in care un agramat abuzeaza de timpul nostru si cand e apostrofat jigneste.
Sunt curios cum ar fi reactionat pescarii de feeder daca as posta, pe un forum dedicat exclusiv lor, vanzarea unui set de torzite.
Cred ca e cazul ca onor moderatorii sa realizeze ca mai au si indatoriri, nu numai dreptul de a sterge postari dupa bunul plac. Nu va simtiti atacati, ma refer la unul singur si stie el care.
Astfel s-ar reduce la minim cazuri ca acesta, in care un agramat abuzeaza de timpul nostru si cand e apostrofat jigneste.
Sunt curios cum ar fi reactionat pescarii de feeder daca as posta, pe un forum dedicat exclusiv lor, vanzarea unui set de torzite.
-
georgeborza
- veteran

Sincer sfatul meu este sa le pastrezi,ar fi pacat sa renunti la asa ceva.....vei regreta o viata intrega.