TP C3000, TP 4000PG, VANQUISH C3000

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Biban
veteran
veteran

Re: TP C3000, TP 4000PG, VANQUISH C3000

Mesaj de Biban » 11 Noi 2018, 08:39

:lol1:

ioanid
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ioanid » 11 Noi 2018, 09:49

Celelalte mulinete se retrag de la vanzare.
Se poate inchide. Multumesc.

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 11 Noi 2018, 10:50

E plina tara de ofticati si frustati de la asta nu as lua nimic nici gratis aveti grija care cumparati ceva de la el sa nu fie surpriza dupa ce are preturile mai mari ca in magazin
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 11 Noi 2018, 10:54

Retrage te si tu de pe forum cum ai retras astea stai in lumea ta perfecta unde vinzi mulinete sh mai scump ca n magazin
Am 60 de bile albe.
0745373235

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 11 Noi 2018, 11:04

https://claumarpescar.ro/mulineta-shima ... 000-f.html asta in conditiile in care majoritatea magazinelor dadeau un discount suplimentar de 10% baiatu asta a intrat aici crezand ca forumu se numeste fraieri.ro si are si tupeu
Am 60 de bile albe.
0745373235

ioanid
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ioanid » 11 Noi 2018, 21:23

RYOBI degeaba ai "60 de bile albe"... ai imbatranit degeaba, nu ai nici bani si nici minte... sau poate tocmai pentru ca nu ai minte, nu ai nici bani... cel mai trist e ca la varsta ta nu ai nici macar bun simt... probabil ti-e foarte greu cu tine insuti... in concluzie: esti si neam prost si prost, deci esti un foarte prost neam prost! mi-e mila de tine...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 11 Noi 2018, 23:40

ioanid scrie:
11 Noi 2018, 02:24
RYOBI avea si stomacul gol si frigiderul gol... acum le are pline... :oops:
Si tu cum te-ai cataloga tinand cont de ce ai scris mai sus ?

Normal ar fi fost sa continui dialogul in privat ,nu sa afisezi aici oferta care ti-a fost facuta. Si in definitiv vad ca ai intrat pe acest forum doar pentru a-ti vinde mulinetele. Ori la talcioc asa e, se negociaza pretul , bine, daca erai in piata si il faceai nesimtit si ii umpleai frigiderul unuia care ti-ar fi oferit un pret sub asteptarile tale, probabil ai fi plecat cu ochii umflati de acolo.
Pe langa asta esti user nou si cine crezi ca va risca sa ia de buna descrierea pe care ai facut-o tu mulinetelor...increderea si respectul se castiga odata cu trecerea timpului , iar tu ai inceput prost pe acest forum.

ioanid
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ioanid » 15 Noi 2018, 12:11

tito scrie:
11 Noi 2018, 23:40
ioanid scrie:
11 Noi 2018, 02:24
RYOBI avea si stomacul gol si frigiderul gol... acum le are pline... :oops:
Si tu cum te-ai cataloga tinand cont de ce ai scris mai sus ?

Normal ar fi fost sa continui dialogul in privat ,nu sa afisezi aici oferta care ti-a fost facuta. Si in definitiv vad ca ai intrat pe acest forum doar pentru a-ti vinde mulinetele. Ori la talcioc asa e, se negociaza pretul , bine, daca erai in piata si il faceai nesimtit si ii umpleai frigiderul unuia care ti-ar fi oferit un pret sub asteptarile tale, probabil ai fi plecat cu ochii umflati de acolo.
Pe langa asta esti user nou si cine crezi ca va risca sa ia de buna descrierea pe care ai facut-o tu mulinetelor...increderea si respectul se castiga odata cu trecerea timpului , iar tu ai inceput prost pe acest forum.
Eu am initiat acest topic pentru ca sa vand niste mulinete, dar tu de ce ai intrat pe subiectul meu mai ales dupa ce am solicitat inchiderea? Deci, asa cum si tu ai remarcat intentia mea era de a vinde... deci tu puteai intra pe acest topic in termen si doar daca aveai intentia de a cumpara!
Spre deosebire de tine eu nu am conturi si nu intru pe forumuri pentru polemici sau pentru a-mi da cu parerea aiurea. Tu tito am vazut ca esti vechi... esti tito papagalul vechi pe toate forumurile... cat despre ochi umflati - la mine sigur nu a fost si nu va fi cazul, dar tu tito papusa mica si tare-n gura sigur ai mai furat-o... :wink:

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 15 Noi 2018, 13:12

@ ioanid

Domnule! Nu pute?i s? v? adresa?i cuiva în v?zul tuturor în maniera în care a?i f?cut-o, (doar pentru c? moderatorii forumului v? permit) ?i aceast? atitudine a dumneavoastr? s? r?mân? f?r? consecin?e. A?i generat repulsie ?i nu cred c? este nici un membru al forumului care s? v? aprobe atitudinea. Ceea ce a?i f?cut nu mai are leg?tur? cu topicul de vânzare pe care l-a?i ini?iat.

Sper s? în?elege?i ce v? spun. Ave?i o singur? modalitate reparatorie: S? v? cere?i scuze aici în mod public celor doi pe care i-a?i jignit ?i pe care eu îi numesc cu respect COLEGI DE FORUM.

V? rog...

Rew.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 15 Noi 2018, 13:13

Am intrat pentru ca e un forum liber (nu hotarasti tu cand sa intru si ce sa scriu) si m-a deranjat vocabularul tau si faptul ca dupa aceea ai incercat sa faci pe lupul moralist.
Ar fi trebuit sa citesti regulamentul ,asa ti-ai fi dat seama ca in general, un forum nu e locul in care doar iti vinzi "marfa".
Am fumat multi frustrati ca tine la viata mea, se pare ca tu mai ai ceva in plus....esti si retardat , un cocalar care se vrea zmeu virtual.
Poate ca inca mai gasesti persoane care cred ca cineva cumpara 3 mulinete noi si nu le pescuieste ci doar le admira in vitrina, dupa care le vinde ....asa neatinse. Mie imi suna a teapa sigura, asta e alt motiv (in afara aceluia ca esti cocalar), pentru care eu unul nu am avut si nu voi avea intentia sa cumpar vreodata ceva de la tine .

Mai bine ai fi solicitat sa ti se stearga contul, de fapt asa ar fi fost normal, sa fii banat . Se pare insa ca moderatorii au treburi mult mai importante de facut, sau ma rog poate ca asta e noua directie a acestui forum .

Eu sunt obisnuit cu cei asemeni tie si imi e foarte usor sa ma cobor la nivelul tau ,am realizat insa ca e pierdere de vreme sa te fac sa realizezi ca normal ar fi fost sa-ti ceri scuze colegului....am sperat ca ai avut un moment de ratacire, ca ai avut o pasa proasta , acum am constatat insa ca asta iti e nivelul si esti doar un alt biet cocalar frustrat si "De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere."
Ma opresc aici, realizez ca am pierdut 5 minute din viata dialogand cu o nulitate.

Din pacate cei asemeni tie conduc tara si ne dau m...e din parlament...s-a ales praful de tara asta.

Scrie răspuns