Tica Samira 1500
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Tica Samira 1500
De cand Tica e marca japoneza , ca asa scrie in anunt ?!
Compania a fost înfiin?at? în Taiwan ?i se pare c? au preluat-o verii lor, acum.ca a?a o fi sau nu cine D-zeu stie.
,, Tica (Tika) este o companie japonez?, care se num?r? printre cei mai mari zece produc?tori mondiali de bobine ?i echipamente de pescuit. Reteta pentru succes în Japonia ...
Produc?tor:tica;Greutatea coilului:250-299 g;Cantitatea rulmentului:9 + 1 ?i mai mult;Raportul de transmisie:5,2: 1;model:Samira X-Treme;ambreiaj:din fa??"
,, Tica (Tika) este o companie japonez?, care se num?r? printre cei mai mari zece produc?tori mondiali de bobine ?i echipamente de pescuit. Reteta pentru succes în Japonia ...
Produc?tor:tica;Greutatea coilului:250-299 g;Cantitatea rulmentului:9 + 1 ?i mai mult;Raportul de transmisie:5,2: 1;model:Samira X-Treme;ambreiaj:din fa??"
,,Mea culpa", asa am gasit-o descrisa ?i am luat-o de buna, insa m-am edificat e made in ,,ciaina,," cum sunt majoritatea produselor actuale ?i asta c? :1 -sint aproximativ 1/3 din popula?ie; 2- mult mai muncitorii c? restul ?i 3-maninca pu?in ?i muncesc la fel, tot pe bani putini.
Ms.de aten?ionare.
Ms.de aten?ionare.
,,Doi buni amici europeni, se intilnesc dup? o perioad? de timp, iar dup? ce se îmbr??i?eaz?, unul dintre ei începe s?-i admire o pereche de adida?i frumos colora?i de î?i luau ochii.
- De unde-i ai?
-Ghici, c? dau 3 beri sau invers?
-Germania, Fran?a......pina ce în?ir? mai toate ??rile europene, la care amicul însetat ii r?spunde:
- Azi, ce nu-i f?cut în ,,ciaina" sigur e mîna lui D-zeu", a?a c? hai ?i da berea promis?, nu-?i mai stoarce creierii degeaba."
- De unde-i ai?
-Ghici, c? dau 3 beri sau invers?
-Germania, Fran?a......pina ce în?ir? mai toate ??rile europene, la care amicul însetat ii r?spunde:
- Azi, ce nu-i f?cut în ,,ciaina" sigur e mîna lui D-zeu", a?a c? hai ?i da berea promis?, nu-?i mai stoarce creierii degeaba."
Valabil? ,,chinezoaica" sau coproduc?ie Asia:
https://www.***.ro/oferta/mulineta-tica ... c9Pt4.html
https://www.***.ro/oferta/mulineta-tica ... c9Pt4.html