thril de 7
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: thril de 7
In magazine eventual doar din toamna, a fost un lot anul trecut care s-a epuizat si nu se mai fac de curand altele... poate undeva pe rafturi din stocuri vechi, dar nu prea cred sa mai fie... Unele persoane au luat cate 10 bucati sau si mai multe cand a reaparut,eventual daca vreunul dintre ei renunta la cateva exemplare... insa in anumite locuri sunt de "nepretuit". Si din pacate se pierd destul de frecvent... 

kzoli scrie:In magazine eventual doar din toamna, a fost un lot anul trecut care s-a epuizat si nu se mai fac de curand altele... poate undeva pe rafturi din stocuri vechi, dar nu prea cred sa mai fie... Unele persoane au luat cate 10 bucati sau si mai multe cand a reaparut,eventual daca vreunul dintre ei renunta la cateva exemplare... insa in anumite locuri sunt de "nepretuit". Si din pacate se pierd destul de frecvent...
am avut si eu thrillu acu vreo 3 ani si l-am pierdut foarte repede din pacate fara sa prind ceva cu el..acu parca mi-ar fi pofta sa incerc din nou asa ceva..am tot prins avat la rapala x rap dar din pacate nu pot lansa asa mult si unele exemplare mari stau pe mijlocul muresului

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
Ai vorbit cu Berci ieri in magazin ???
Pentru avat incearca un Norizi de 7 cm, poti sa lansezi mai departe decat thrillul... tot acolo gasesti in magazin la el ...
Pentru avat incearca un Norizi de 7 cm, poti sa lansezi mai departe decat thrillul... tot acolo gasesti in magazin la el ...
kzoli scrie:Ai vorbit cu Berci ieri in magazin ???
am vorbit cu domnu ce vinde in magazin nu cu bertzi si mi-a zis ca au vandut rapid thrillu de 7 cm..de 9 mai era dar 22 de grame e cam mult,il agetzi la prima partida , am cumparat ieri de acolo lingura de avat dar inca nu am iesit pe mures cu ea,cum a tot plouat e murdara apa..o sa ma uit la modelele alea de la Norizi..sunt special pt avat?
- johnnybravo
- Moderator
johnnybravo scrie:ia-l de aici
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k3394.html
sau : http://xxx.ro/vobler_salmo_t ... b/1288.htm
Salut. Mai are un prieten de-al meu la magazin. Dca te intereseaza spune-mi ce culori sa-ti caut si daca esti de acord cu pretul lui iti iau cate buc. vrei si ti le trimit prin posta romana. Cu plata in cont te va costa pretul voblerelor +3 ron transportul. Numai bine.
mersi mult dar tocmai mi-a zis un prieten ca imi vinde el un thrill,e putin folosit cica da imi face reducere,el are vreo 3 si cica nu prea le mai foloseste deci pot sa zic ca am avut bulan..kzoli am fost mai devreme si m-am uitat la norizi,sunt interesante mai mult ca sigur o sa-mi iau un model pt avat,mersi mult de recomandarefflorin scrie:Salut. Mai are un prieten de-al meu la magazin. Dca te intereseaza spune-mi ce culori sa-ti caut si daca esti de acord cu pretul lui iti iau cate buc. vrei si ti le trimit prin posta romana. Cu plata in cont te va costa pretul voblerelor +3 ron transportul. Numai bine.