Textil Seaguar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Textil Seaguar
Negociabil.
Misto fir, doar ca e 103 lei rola în magazinele de profil. Tu ceri 150 

Mai sus scrie "negociabil", in DEX gasesti definitia. Esti interesat sa-l cumperi, sau tii mercurialul pe aici si vrei sa-i faci tu pretul ?
Cu atitudinea asta legenda spune ca și în 2026 o sa mai ai anunțul asta aici, tot la pret negociabil. Ți-am făcut doar o remarca, poate nu ești la zi cu preturile din magazine. E ceva greșit ca atenționez despre un produs care se poate cumpăra și cu 90 de lei, nou, proaspăt, din magazin?
De asta nu o sa dormi tu noaptea si nu-ti vei gasi linistea, ca nu voi vinde rola asta de textil ? Nu sunt la curent cu preturile din magazin, cand l-am cumparat (impreuna cu altele), nu se gasea in Romania si oricum nu l-am luat cu 103 lei, de aceea am si specificat ca pretul este negociabil. Poate ca ti-as fi multumit de atentionare...daca n-ai mai fi adaugat " Tu ceri 150 :) ". Ca ti-am raspuns fix la remarca aia .
Vad ca deja ai ajuns la 90 de lei, la urmatoarea ta interventie cred ca vei ajunge sa-l gasesti la pret de monofilament.
Vad ca deja ai ajuns la 90 de lei, la urmatoarea ta interventie cred ca vei ajunge sa-l gasesti la pret de monofilament.
Am ajuns la 90% pt ca în majoritatea magazinelor unse se găsește Seaguar se majorității clienților discount de 10%... Asta e trendul. La fel și pe online, în funcție de cumpărături și diferite praguri de discount, dar asta e alta discuție.
PS: se găsește și la noi în tara de vreo 2 ani. Dacă mai dorești firul acesta sa a cauți, iti pot face rost de sute de role, chiar și cu 80 de lei rola, se da și factura
PS: se găsește și la noi în tara de vreo 2 ani. Dacă mai dorești firul acesta sa a cauți, iti pot face rost de sute de role, chiar și cu 80 de lei rola, se da și factura

Dar si tu ai inteles in dunga totul...Obletele scrie: ↑25 Mai 2024, 18:45Am ajuns la 90% pt ca în majoritatea magazinelor unse se găsește Seaguar se majorității clienților discount de 10%... Asta e trendul. La fel și pe online, în funcție de cumpărături și diferite praguri de discount, dar asta e alta discuție.
PS: se găsește și la noi în tara de vreo 2 ani. Dacă mai dorești firul acesta sa a cauți, iti pot face rost de sute de role, chiar și cu 80 de lei rola, se da și factura![]()
Omul il ia de la tine din mag cu discount si il vinde pe net.
Lasatz rautatziliiii
@bodo...
Ne cunoastem cumva ? Vezi-ti de bisnitareala ta si nu te mai baga in seama cu ce vand altii. Lasa-mi adresa in privat ca ti-l dau de pomana.
Ne cunoastem cumva ? Vezi-ti de bisnitareala ta si nu te mai baga in seama cu ce vand altii. Lasa-mi adresa in privat ca ti-l dau de pomana.