gigi_19 scrie:Valabila 1 rola de 20lb si 1 rola de 23 lb - un fir extrem de rezistent la nod ( am probat 20lb ), subtire , rotund, nu retine apa si se lanseaza foarte usor.
Textil Daiwa Morethan Hyper PE
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Textil Daiwa Morethan Hyper PE
[quote="gigi_19"]Vand textil Daiwa Morethan Hyper PE culoare carbon gray - role de 150m si 20lb ( 9kg ) ,23lb (10,4kg) - pret 250ron/rola. Unul din firele de ultima generatie de la Daiwa se caracterizeaza printr-un diametru extrem de redus, rezistenta mare la rupere, 6 fire Hyper Pe impletite pentru o super sensivitate cu EVO silicone, o culoare aproape invizibila. Ca idee este mai subtire decat Daiwa Samurai Braid la diametre egale sau apropiate.
Caracteristici :
- UVF(ULTRA VOLUME FIBER)
- HYPER PE HIGH QUALITY MATERIAL
- EVO Silicone
- T.P. Braid(Tight Pitch Braid)

screen cap
Caracteristici :
- UVF(ULTRA VOLUME FIBER)
- HYPER PE HIGH QUALITY MATERIAL
- EVO Silicone
- T.P. Braid(Tight Pitch Braid)

screen cap
-
DAIICHI007
- veteran

Am folosit si folosesc acest fir exceptional.Nu e ieftin,insa isi merita toti banii.Mai bun de atat nu exista la ora actuala. Spor la vanzare!
Multumesc ptr. raspunsul tau - si eu il folosesc cu placere insa datorita pretului si faptului ca nu a fost promovat de magazinele de la noi este prea putin cunoscut.DAIICHI007 scrie:Am folosit si folosesc acest fir exceptional.Nu e ieftin,insa isi merita toti banii.Mai bun de atat nu exista la ora actuala. Spor la vanzare!
A mai ramas doar rola de 23lb. Multumesc si astept parerile celor ce-l vor folosi.