Team-Dragon
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Team-Dragon
vegase,sunt destule firme care nu sunt asa cunoscute la noi dar care fac lansete deosebite
toata lumea se raporteaza la 2-3 branduri
toata lumea se raporteaza la 2-3 branduri
Vegas_75 scrie:Singurele explicatii pe care le gasesc este ca lumea se reface inca dupa sarbatorile recent incheiate, gheata si gerul de afara mai inmoaie si ele apetitul ptr cumparaturi si faptul ca desi e o lanseta buna din review-urile gasite pe net, nu e o lanseta sau o marca foarte larg cunoscuta si raspandita inca pe la noi.
Rabdare, tutun si un vin fiert si o vei vinde ...
exista firme in romania care vind aceasta marca?
ma intereseaza sa pun mana pe o Veltica, Executor sau Gnom
ceva informatii?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
vb cu vlad tocae
pe siteul lui am vazut comercializate produsele Team-Dragon
pe siteul lui am vazut comercializate produsele Team-Dragon
valabil cu 500lei+transport gratuit 

In caz de un eventual defect al blancului, cum se procedeaza cu garantia?
Raspund eu pentru ca am reusit sa "stric" singur o lanseta Dragon si am trimis-o in Garantie.mihale scrie:In caz de un eventual defect al blancului, cum se procedeaza cu garantia?
Am trimis lanseta prin posta romana si m-a costat in jur de 50 lei ....
www.pentrupescuit.ro
am cateva lansete Guide-Select si n-am gasit la niciuna vreun defect din fabrica
Team-Dragon ofera cerfticat de garantie(comparativ cu alte branduri)
Team-Dragon ofera cerfticat de garantie(comparativ cu alte branduri)
Ca sa se inteleaga : am reusit sa "strict" o lanseta Dragon Fishmaker 1.98 1-7 gr UL pentru ca am pescuit cu pilkere de 10-12-14 grame (deci din vina mea). Nu am rupt-o ci s-a desprins o mica particica din blectorIlieNeamt scrie:Raspund eu pentru ca am reusit sa "stric" singur o lanseta Dragon si am trimis-o in Garantie.mihale scrie:In caz de un eventual defect al blancului, cum se procedeaza cu garantia?
Am trimis lanseta prin posta romana si m-a costat in jur de 50 lei ....

Scuze adrian de offtopic dar sa nu creada lumea ca lansete Drogon se strica usor sau vin defece

www.pentrupescuit.ro
stai linistit ilie
este foarte bine c-ai precizat
este foarte bine c-ai precizat

anuntul nu mai este valabil.rog moderatorii sa inchida topicul