Doneaza-i...fa un gest umanitar ptr un muscar....poate ajuti la "convertirea" lui, cumvaedy.tm scrie:Eu am 2 tamburi, dar aia de grafit .. (cred ca grafit) ... si nu-i folosesc ... cel putin pana acuma nu i-am folosit deloc, daca ii vrei, zici si ii caut.
tambur Ecusima 1000 Vi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: tambur Ecusima 1000 Vi
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
a fost infectat deja ... deocamdata virusul Lucioperca doar incubeaza
daca se molipseste si cu Silurus, ii pierdut 
bogdan82 scrie:daca se molipseste si cu Silurus, ii pierdut
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
pai sa speram ca va avea activitate ... in felul asta nu are nici o scapare dupa primul mucos avut in fir ...bogdan82 scrie:daca se molipseste si cu Silurus, ii pierdut
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
greu pe-aci cu mucosii ... ii mai pacalesti in anumite anotimpuri ...
ca sa-ti dai seama, in momentul infectarii domnului MuscaMd cu Lucioperca in dreapta mea era doi idioti care dadeau la parasuta, in stanga unu cu o parasuta si inca un ciumpalac intrat noaptea cu camera de tractor sa intinda un monofilament ...
ca sa-ti dai seama, in momentul infectarii domnului MuscaMd cu Lucioperca in dreapta mea era doi idioti care dadeau la parasuta, in stanga unu cu o parasuta si inca un ciumpalac intrat noaptea cu camera de tractor sa intinda un monofilament ...
trist ...bogdan82 scrie:greu pe-aci cu mucosii ... ii mai pacalesti in anumite anotimpuri ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
ma , si cand ma gandeam ca nu ma vede nimeni ...
in rest....Io va zic sincer.... pe aci...ma mir ca mai e coada de peste prin apa....
in rest....Io va zic sincer.... pe aci...ma mir ca mai e coada de peste prin apa....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Io n-am zis ca le vand.. am zis daca-i trebuie, i le dau, decat sa stea degeaba, mai bine le foloseste cineva ,si asa de cand am luat mulineta in cutie au stat....Nemernic scrie:Doneaza-i...fa un gest umanitar ptr un muscar....poate ajuti la "convertirea" lui, cumvaedy.tm scrie:Eu am 2 tamburi, dar aia de grafit .. (cred ca grafit) ... si nu-i folosesc ... cel putin pana acuma nu i-am folosit deloc, daca ii vrei, zici si ii caut.

Explica-mi pe MP te rog cum sa trimit prin posta, cum se face, ca habar n-am...
Maine le pun daca imi zici cum...
Salut.
merci , ai pm 
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez