T3 BALLISTIC
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
T3 BALLISTIC
T3BLS100HL
mulineta exclusiv pentru piata americana, are mecanism bronz pe bronz, ceea ce nu vezi la multe mulinete mai scumpe de pe piata japoneza.
tamburul are 18 grame ceea ce este excelent, in comparatie cu un tambur de tuning de peste 100$ care are 14 gr, sau in comparatie cu un tambur de fuego care are 24 de grame.
frina este excelenta, se poate stringe pina la blocarea completa a tamburului, nemaifiind necesara tunarea cu Carbon drag.
antireturul este total zero, eliminind boala majoritatii mulinetelor de casting, care nu exceleaza deloc la acest capitol.
este noua in cutie ,
800 lei transport inclus
mulineta exclusiv pentru piata americana, are mecanism bronz pe bronz, ceea ce nu vezi la multe mulinete mai scumpe de pe piata japoneza.
tamburul are 18 grame ceea ce este excelent, in comparatie cu un tambur de tuning de peste 100$ care are 14 gr, sau in comparatie cu un tambur de fuego care are 24 de grame.
frina este excelenta, se poate stringe pina la blocarea completa a tamburului, nemaifiind necesara tunarea cu Carbon drag.
antireturul este total zero, eliminind boala majoritatii mulinetelor de casting, care nu exceleaza deloc la acest capitol.
este noua in cutie ,
800 lei transport inclus
pescar particular
Re: T3 BALLISTIC
Da un bat de salau dintr o bucata gasim pe acolo? De spin
g loomis nrx
)) sa ti-l dau sa dai cu el o data si uiti de k2-uri si alte alea
pescar particular
viorel. scrie:g loomis nrx)) sa ti-l dau sa dai cu el o data si uiti de k2-uri si alte alea
Este ca si cum ai compara Dacia (NRX) cu Mercedesul (K2) !
Pt mine k2 nu e decat un bat extrem de senzitiv
In rest parca pescuiesti cu un par, nu-mi spune nimik
Mai mult mi-a placut reconul !
Dar este doar parerea mea
In rest parca pescuiesti cu un par, nu-mi spune nimik
Mai mult mi-a placut reconul !
Dar este doar parerea mea
pescar particular
- semlecangheorghe
- veteran

Cum adica...antireturul??Are antiretur??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Pai daca este zero...nu are
Sunt mulinete mai vechi care "dau inapoi" un pic in intepatura ,dar nu cred ca este cazul modelelor mai recente!
- semlecangheorghe
- veteran

Eu nu am vazut asa ceva la lowprofile-uri..poate asa cum zici la modele mai vechi..Dar acela oricum nu-i antiretur in sensul obisnuit la mulinetele de spinn
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Inseamna ca nu ai avut Tova
)) Eu am avut 2 si la ambele am avut ceva pb cu antireversul ,dar asta numai la temperaturi sub 2-3 grade, oricum si mulinetele de cast au rulment unisens ca cele de spinn,numai ca nu se poate decupla sa mulinezi si inapoi
)