SUZUKI 4 hp
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
SUZUKI 4 hp
da da ....se vinde Suzuki 4hp, an fabricatie 2008-2009.
Ore de functionare 30-40.
Arata si functioneaza perfect.
Pret 550 euro
Ore de functionare 30-40.
Arata si functioneaza perfect.
Pret 550 euro
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Re: SUZUKI 4 hp
up
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Ai pus tu geana pe altu mai vanjos pare-mi-se ... frun mercury ham impresia ca te-a fermecat 

Nop....ci Yamaha 5 hp, modelul cu capacul albVegas_75 scrie:Ai pus tu geana pe altu mai vanjos pare-mi-se ... frun mercury ham impresia ca te-a fermecat

VANDUT !
-
- veteran
colegu' m-am dat in Laponia cu un astfel de motor care era si nou nout , dar din pacate sa stii ca nu a rupt gura tirgului....parerea mea.Nop....ci Yamaha 5 hp, modelul cu capacul alb
Cu 2 in barca de fibra de 4,2m nu am putut merge ma tare de 14 km / h , si asta in conditii de fara vint si bagaje ioc.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
pai la ce greutate avea barca si cei doi din barca,in conditii de rodaj ,motorul chiar a facut fata cu brio.......
am si eu unul achizitionat anul asta.
cu una de aluminiu eu am mers cu 24-26 km/hvali stratonov scrie:colegu' m-am dat in Laponia cu un astfel de motor care era si nou nout , dar din pacate sa stii ca nu a rupt gura tirgului....parerea mea.Nop....ci Yamaha 5 hp, modelul cu capacul alb
Cu 2 in barca de fibra de 4,2m nu am putut merge ma tare de 14 km / h , si asta in conditii de fara vint si bagaje ioc.
Nu stiu ce sa zic.....vali stratonov scrie:colegu' m-am dat in Laponia cu un astfel de motor care era si nou nout , dar din pacate sa stii ca nu a rupt gura tirgului....parerea mea.Nop....ci Yamaha 5 hp, modelul cu capacul alb

La ce inovatii are modelul asta de motor....nush daca l-ar bate careva la c.ur in gama lui de 5 hp

Tot ce ramane e sa vad in timp....si o sa vin cu impresii comparativ cu suzuki 4 hp
-
- veteran
adi , nu cred sau defapt nu stiu sa fi fost motorul in rodaj ca nu l-am intrebat pe proprietar , am zis nou-nout pt ca asa arata ....fishi scrie:pai la ce greutate avea barca si cei doi din barca,in conditii de rodaj ,motorul chiar a facut fata cu brio.......
ma gindesc ca daca nu avea rodajul facut ne zicea el sau poate nu ni-l dadea

nu am pretentia ca ma pricep , dar mi sa parut ca merge incet .....poate singut in barca si cu bagaje putine sa glisezi ....ramine sa aflam asta in curind.

te cred romica , te cred.....bineinteles cu barca de tabla de la "tine" de la firma ...cu una de aluminiu eu am mers cu 24-26 km/h

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Rog un moderator sa mute discutia aici: http://www.rapitori.ro/forum/posibile-p ... 48-10.html
multam
multam