Sunt interesat sa cumpar modelele VT de la ecogear, daca are cineva de dat... care lucreaza relativ la fel, dar bat mai marunt.
[editat de jb]
Sunt interesat sa cumpar modelele VT de la ecogear
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Sunt interesat sa cumpar modelele VT de la ecogear
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 
Re: TN prinde pesti sau pescari ?
Pai tot de la Vlad gasesti si ecogear! Pe mine m-au impresionat cele facute de el!
pescar particular
Re: TN prinde pesti sau pescari ?
Daca un elev isi depaseste profesorul, pentru un om cu un intelect dezvoltat este intotdeauna un motiv de mandrie! Parerea mea...
Sever, pune si tu niste poze din "trusa" proprie, sa fac comparatie! Poate chiar iti cumpar 2-3, sunt foarte curios care sunt mai prinzatoare, fiindca nu stiu daca stii, sunt fan momeli custom, cred cu tarie ca au cate ceva in plus fata de cele de serie ! Astept MP. Banuiesc ca stii despre cine e vorba, e doar un terrybill pe forumul asta. daca nu, intreaba-l pe Vlad
, sau pe Andronic, sau... pe cine vrei tu de aici.
Sever, pune si tu niste poze din "trusa" proprie, sa fac comparatie! Poate chiar iti cumpar 2-3, sunt foarte curios care sunt mai prinzatoare, fiindca nu stiu daca stii, sunt fan momeli custom, cred cu tarie ca au cate ceva in plus fata de cele de serie ! Astept MP. Banuiesc ca stii despre cine e vorba, e doar un terrybill pe forumul asta. daca nu, intreaba-l pe Vlad
Re: Sunt interesat sa cumpar modelele VT de la ecogear
Valabil!!!