Sunline for sale
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Sunline for sale
da pune-l mah pe mulineta si aia e. crezi ce ce iti vei lua e mai cu mot? toate sunt o apa...
Alt sunline mai subtire (pe vazute din magazin).
Mai am si PP-ul din SUA.
Ambele sunt inca pe role
Asta de il dau ii mai de sezon asa
oricum mi-a inghetat si lichidul de parbriz de -30 de grade
vezi...de aia n-ai prins peste anul trecut...ai uitat sa pui fir pe mulinete! 
pescuiesc wireless
Facand abstractie de caterinca de rigoare (fara de care nu se poate)
-> valabil in continuare
up
azi au fost temperaturi cu + cel putin la Bucuresti
incepe sezonul
azi au fost temperaturi cu + cel putin la Bucuresti
incepe sezonul
o noua oferta de exceptie!!!
Doar pana maine seara, pentru cei care incep sezonul de pescuit in acest weekend!!!
Pret fara concurenta: 100 lei + transport !!!
Doar pana maine seara, pentru cei care incep sezonul de pescuit in acest weekend!!!
Pret fara concurenta: 100 lei + transport !!!
bine bah, am inteles, nu e nevoie sa imi spuneti! n-am fost suficient de convingator pana acum
!
asa ca mai adaugam niste poze comparative intre 3 fire. Cel din mijloc e sunline-ul care se vinde.
In stanga, un Power Pro Super Silk de 15 lb de la pizda masii (adica din US
), in dreapta tamburul mulinetei care are YGK-ul de 20 lb (un fir sublim de altfel, pacat ca mai am doar 20 de m pe tambur dupa ce am facut o incalcire la primul lanseu in ultima partida din 2015 si a trebuit sa arunc vreo 20-30 de m. Sa nu va deruteze nivelul firului pe tambur: e tambur shallow si mai are si ceva umputura pe dedesubt).

Ochiometric, firele sunt comparabile ca si grosime. Nu stiu ce rezistenta reala au fiecare (testele sunt irelevante atat timp cat se fac cu altceva decat pesti in dril. Parerea mea).
In alta ordine de idei, pentru cei care nu au vazut inca prognoza meteo din weekend si nu s-au hotarat sa mearga la garla, oferta de 100 lei se prelungeste pana dumincia asta la ora 22:00 dupa care revine la 125 lei.
asa ca mai adaugam niste poze comparative intre 3 fire. Cel din mijloc e sunline-ul care se vinde.
In stanga, un Power Pro Super Silk de 15 lb de la pizda masii (adica din US

Ochiometric, firele sunt comparabile ca si grosime. Nu stiu ce rezistenta reala au fiecare (testele sunt irelevante atat timp cat se fac cu altceva decat pesti in dril. Parerea mea).
In alta ordine de idei, pentru cei care nu au vazut inca prognoza meteo din weekend si nu s-au hotarat sa mearga la garla, oferta de 100 lei se prelungeste pana dumincia asta la ora 22:00 dupa care revine la 125 lei.
am 200 m de ygk . te bagi? ca tot e timp de pescuit....duminica ma bag..:P
ca mi-am luat sunline in locul lui.
Plus ca maine intru in revizie/update de echipament.
Sper sa termin repede.
Daca faci cinste cu o scula, as veni